De E-novatiewinkel: Architecten in Arnhem | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
De E-novatiewinkel
edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
De E-novatiewinkel
De E-novatiewinkel
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

PROJECTEN

Robert Sikkens Architect is gespecialiseerd in verbouw. Voor mij is niets zo leuk als een bestaande woning te transformeren tot een geheel vernieuwde leefomgeving. Vaak is er met weinig al veel te bereiken. Mijn uitdaging is om in harmonie met bestaande bouw een eigentijdse ingreep te doen. Door goed te luisteren naar een opdrachtgever kan ik de wens van de opdrachtgever vertalen in architectuur. Vaak worden de verwachtingen van de opdrachtgever overtroffen.

Een goed ontwerp is voor mij helder en ongecompliceerd, dit leidt tot een overzichtelijke constructie en een goed lopend bouwproces wat uiteindelijk ook leidt tot minder kosten en meer tevredenheid.( Dit wil niet zeggen dat de vormgeving  ook eenvoudig dient te zijn). Het resultaat is mooier en zal de waarde van de woning doen toenemen.

Bent u geïnteresseerd in het ENERGIENEUTRAAL of 0-op-de-meter  maken van uw woning dat kan dit al snel KOSTENNEUTRAAL. Als u benieuwd bent of dat ook voor uw woning geldt neem dan contact op voor een Quick-Scan.

Diensten
  • Architectuur
  • interieurarchitectuur
  • Energieneutraal
  • 0-op-de-meter
  • Verbouw
  • Nieuwbouw
Servicegebieden
Gelderland en Arnhem
Adres
van Verschuerplein 6
6828ZT Arnhem
Nederland
+316331338870263230830 www.de E-novatiewinkel.nl
Prof pin.png%7c51.9763303,5