kiem - way of life...: Designer producten in Wassenaar | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
kiem – way of life…
edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
kiem – way of life…
kiem - way of life...
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

PROJECTEN

Kiem - puur design met een wereldse kijk op allerdaagse producten.

Kiem is een Nederlands label dat je uitdaagt tot dromen. Dromen naar verre bestemmingen, dromen naar een andere omgeving.

Kiem staat voor: grafisch & fris, puur & natuurlijk, vakmanschap & openheid.

De producten van kiem worden met uiterste zorgvuldigheid gemaakt door echte vakmensen. Vakmensen van over de hele wereld die werken met een passie voor het materiaal. Hierdoor ontstaan pure vormen en eerlijke producten. Daarbij kijkt kiem hoe een product zo 'eerlijk' mogelijk kan worden geproduceerd en verpakt. Zo ontwikkelde kiem bijvoorbeeld de manier om de theedoeken uit de Traveler serie een 'groene' verpakking te geven door ze in 100 % ecologisch katoenen etuitjes te sluiten. Bovendien sluit dit weer perfect aan bij het thema Traveler...Kiem werd opgericht in 2013 door Bart Hulshof & Rieneke de Jong. Een stel dat er van geniet om de hele wereld te ontdekken. Net als hun Hollandse voorvaderen deden met hun wereldreizen. Ze fantaseren over welke plekken er nog bezocht kunnen worden. Maar daarbij staan ze ook stil bij de kleine, mooie details die het dagelijks leven te bieden heeft.

Diensten
Leveren van interieur accessoires met een uniek design.
Servicegebieden
  • Keuken textiel en interieurtextiel
  • Wassenaar
Adres
Pastoor Buyslaan 56
2242RM Wassenaar
Nederland
www.kiem-wayoflife.nl
Prof pin.png%7c52.1405114,4