Loosbroek architecten bv: Architecten in Tiel | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Loosbroek architecten bv
edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
Loosbroek architecten bv
Loosbroek architecten bv
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

PROJECTEN

Welkom bij Loosbroek Architecten bv

Loosbroek architecten is een breed werkend architectenbureau voor midden Nederland. Vanuit ons kantoor te Tiel werken wij in teamverband met plezier aan voor ons uitdagende projecten.

Loosbroek architecten denkt mee met haar opdrachtgevers. Door onze volledige driedimensionale werkwijze hebben opdrachtgevers in iedere fase van het bouwproces inzicht in de ruimtelijke ontwikkeling van het bouwplan. In dialoog met onze opdrachtgevers komen wij tot verrassende oplossingen.

Loosbroek architecten levert kwaliteit zowel bouwkundig, architectonisch  als betreffende haar eigen dienstverlening.

In feite visualiseren wij de bouwwensen van  de opdrachtgever en complementeren deze met onze kennis van het complete bouwproces. Zo ontstaat maatwerk architectuur, afgestemd op uw wensen en de locatie.

Met vriendelijke groet, 

Pascal van Loosbroek

Servicegebieden
Tiel
Adres
Jaagpad 4
4006 GK Tiel
Nederland
+31-344621640 www.loosbroekarchitecten.nl

Beoordelingen

Zeer positief. Pascal is een zeer enthousiast ontwerper en komt met zeer creatieve ideeën. Wij hebben gedurende het gehele proces steeds uitstekende begeleiding gehad, en het resultaat mag er zijn.
meer dan 3 jaar geleden
Projectdatum: oktober 2016
Prof pin.png%7c51.8801037,5