Mare Architectuur & Advies: Architecten in Helmond | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Mare Architectuur & Advies
edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
Mare Architectuur & Advies
Mare Architectuur & Advies
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

PROJECTEN

Mare Architectuur & Advies is mijn éénmansbureau wat ik in 2010, na een lange carrière als projectarchitect bij grote architectenbureaus, heb opgericht. Naast zakelijke advisering werk ik graag voor particulieren, en verricht ik zowel locatiestudies, als architectonische ontwerpen en interieurontwerpen. Ik maak deel uit van de coöperatie Archifoor (www.archifoor.coop), waarin naast architecten ook bouwkundigen, een constructeur, een installatie/duurzaamheidsadviseur en een interieurarchitect deelnemen. Daardoor kunnen wij zowel particuliere als zakelijke klanten volledig ontzorgen door alle diensten rondom een (ver-)bouwproject samen aan te bieden.

Diensten
  • locatiestudies
  • architectonisch ontwerp
  • interieurontwerp
  • zowel voor verbouwingen als nieuwbouw
Servicegebieden
klantgerichte ontwerpaanpak
Adres
Gasthuisstraat 67
5708 HJ Helmond
Nederland
+31-653996765 www.mare-archenadv.nl
Prof pin.png%7c51.4791957,5