RHAW architecture: Architecten in Utrecht, Nederland | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3654:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
RHAW architecture
edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
Statistieken Premium
RHAW architecture
RHAW architecture
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

PROJECTEN

Bent u op zoek naar bijzondere en duurzame architectuur? De huizen van RHAW architecture zijn duurzaam en gebouwd van natuurlijke materialen. Wij nemen rustig de tijd om een huis te ontwikkelen dat past bij de opdrachtgever en de plek. In openhartige samenwerking met de bewoners worden de wensen als vanzelfsprekend samengebracht tot prachtige duurzame huizen met een natuurlijk karakter.

Duurzame huizen die zorgeloos aan schoonheid en kracht winnen met de jaren.

RHAW architecture is een erkend BNA bureau. Alle leveringen geschieden overeenkomstig de voorwaarden van de Bond van Nederlandse Architecten (BNA) Architectenregister 1080815017 | KvK 58547495Diensten
  • Ontwerp en advies voor duurzame huizen en gebouwen
  • Haalbaarheid en vergunningen
  • Contractvorming en bouwbegeleiding
Servicegebieden
  • Utrecht
  • Rotterdam
  • Amsterdam
  • Utrechtse heuvelrug
  • Nederland
Adres
Europalaan 2-b
3526 KS Utrecht, Nederland
Nederland
+31-302940349 www.rhaw.nl

Beoordelingen

Binnen het project hield RHAW architecture aandacht voor behoud van monumentale waardes van de panden aan de Maliebaan Utrecht. Tegelijkertijd werd er ook creatief gedacht over nieuwe mogelijkheden. Dit resulteerde uiteindelijk in een verbouwing van de monumenten aan de voorzijde en nieuwbouw aan de achterkant. Het werken met RHAW architecture hebben wij als zeer prettig ervaren.
8 maanden geleden
Projectdatum: april 2017
Het project betrof de verbouw en de inrichting van onze kantoren en werkruimtes in de Maliegarage, een industrieel monument gelegen aan de Maliebaan te Utrecht. De gestelde gebruikseisen zijn omgezet naar een helder en krachtig ontwerp met een luxe gebruikssfeer en gastvrijheid. Er is een goede regie gevoerd gedurende de uitvoering van de verbouw wat heeft geleid tot een strak eindresultaat.
8 maanden geleden
Projectdatum: september 2019
Professioneel. Inspiratief. Verrassend. Detailkwaliteit. Niets meer te wensen. By far de beste architect waar we ooit mee gewerkt hebben.
9 maanden geleden
Projectdatum: oktober 2019
Prof pin.png%7c52.0755631,5