Sipma Architecten: Architecten in Heerenveen | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Sipma Architecten
edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
Sipma Architecten
Sipma Architecten
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

PROJECTEN

Architektenburo Sipma BNA is eind jaren vijftig opgericht door Arjen Sipma. Op 1 juli 1994, de Nationale Dag van de Architectuur, droeg vader Arjen de verantwoordelijkheid van het bureau over aan zijn zoon Jetze Sipma.

Met ruim 50 jaar ervaring, een jong en enthousiast team van goed opgeleide professionals, werkt het bureau aan innovatieve ontwerpen en biedt het maatwerk in uiteenlopende projecten. Opdrachten variëren van kleinschalige verbouwingen tot grootschalige (nieuw)bouwprojecten.

Sipma Architecten realiseert architectuur met een duidelijk karakter. Architectuur die een positieve bijdrage levert aan haar omgeving; die deel uitmaakt van die specifieke omgeving. Natuurlijke elementen als bomen en water zijn onderdeel van het ontwerpproces en zijn, mede, bepalend voor de concepten. Sterker nog, we streven er naar deze elementen steeds optimaal te benutten en optimaal bij te laten dragen aan een ontwerp en het uiteindelijke gebruik. De zon bijvoorbeeld, als warmtebron via gevelopeningen en andere slimme vondsten. 

We streven naar gebouwen waar de omgeving trots op is. Gebouwen, ook, die door de jaren heen kunnen anticiperen op onvoorziene en onbekende behoeften en daarmee generaties overleven. 

Voor de schil van onze gebouwen maken we zoveel als mogelijk gebruik van duurzame en aardse materialen.

Servicegebieden
Noord Nederland
Adres
Businesspark Friesland-West 41
8447 SL Heerenveen
Nederland
www.burosipma.nl
Prof pin.png%7c52.9651402,5