Maas Architecten: Architecten in Zeist | homify
Maas Architecten
edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
Maas Architecten
Maas Architecten
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Projecten

Wij maken bijzondere en moderne architectuur voor onze opdrachtgevers. Met onze kennis, ervaring en intuïtie komen wij tot ontwerpen die verrassen en nieuwe inzichten geven. Iedere opdracht geeft een verrijking. Wij besteden veel tijd aan onderzoek en aan het ontwikkelen van een concept dat past bij de opdracht, de opdrachtgever en bij de plek.

In iedere opdracht bepaalt de context het ontwerp. Die context is de verzameling van alle belangrijke factoren, zowel interne als externe.Er zijn externe factoren zoals afmetingen en vorm van het kavel, de bezonning, windrichting en het uitzicht, maar ook de aanwezige infrastructuur en de kwaliteiten van het omringende landschap en/of de stedelijke bebouwing. En er zijn interne factoren zoals de aard van het gebruik, het karakter van de gebruikers, de interne communicatie en de relaties tussen interieur en exterieur. Alle factoren samen vormen de basisingrediënten voor het ontwerp. Ze worden gewogen, gewaardeerd en geïnterpreteerd.

Diensten
  • Architectuur en Interieur
  • Vestiging Lochem: 'T Ei 1 | 7241 AK Lochem
  • Vestiging Zeist: Henriëtte van Lijndenlaan 1 | 3703 AS Zeist
Servicegebieden
particuliere woningen
Awards
diverse Architectuurprijzen
Adres
Henriëtte van Lijndenlaan 1
3703 AS Zeist
Nederland
+31-573222180 www.maasarchitecten.nl

Beoordelingen

5 maanden geleden
Prof pin.png%7c52.0829919,5