Vale Garden Houses
edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project

Projecten

WAARDEER HET VERSCHIL

Een serre toevoegen aan uw woning vergt een investering en de keuze van de aannemer is een heel belangrijke beslissing. Het is een complex proces, en u moet ervan overtuigd zijn een bedrijf te hebben gekozen dat in staat is om u de beste producten en service te leveren. Zo wordt u met gedegen advies begeleid tijdens het nemen van de beslissing, voor een kamer gebouwd voor de toekomst. Vale bouwt al ruim 30 jaar serres en oranjerieën en leidt nu de markt met een benijdenswaardige reputatie als beste ontwerpers en fabrikanten van op maat gemaakte serres en oranjerieën. Deze reputatie is gestoeld op ons oog voor detail in ieder aspect, en dát onderscheidt ons van anderen. Dit wordt versterkt door een toegewijd team ontwerpers en ambachtslieden die ieder expert zijn in hun eigen vakgebied. Vale is één van de weinige overgebleven bedrijven in het Verenigd Koninkrijk in eigendom en beheer van een familie. We zijn gedreven en toegewijd aan traditionele vormgeving en bouwmethoden. Tegelijkertijd werken we echter met de laatste nieuwe technologie en materialen in de bouw. We investeren voortdurend in onderzoek en ontwikkeling. Wij beschikken over betrokken en hardwerkende medewerkers, en veel van hen zijn al sinds de begindagen bij ons.

Elke serre, oranjerie of tuinkamer zal speciaal voor u worden ontworpen en vervaardigd. Onze ontwerpers bezitten een schat aan kennis en inzicht en houden bij het werken aan projecten in het buitenland rekening met de verschillende stijlen in architectuur. De ontwerpers begrijpen wat een belangrijke beslissing dit is en weten uit ervaring dat uw nieuwe kamer het hele jaar door het centrale punt voor u en uw gezin zal worden.

OOG VOOR DETAIL

Serres kunnen in grootte en samenstelling eenvoudig of complex zijn. De ontwerper waarmee u werkt is niet alleen in staat om u te adviseren over wat er geschikt is voor uw woning, maar zal ook rekening houden met uw persoonlijke voorkeuren en ideeën. Als uw serre is voorzien van een glazen dak, dan zal dat dak ongeacht het uiteindelijke ontwerp gebouwd worden met het unieke daksysteem van Vale. Dit zal samen met de muren van uw serre worden versterkt met decoratieve profielen en lijstwerk. Wij streven ernaar om ieder van onze gebouwen met zoveel mogelijk oog voor detail en uiterlijk te ontwikkelen, zowel intern als extern.

De werkwijze voor het produceren van een echte inzetbakgoot is arbeidsintensief maar esthetisch correct, en wij menen dat het de moeite loont. Wij zijn in staat zeer fijne stijl van beglazing te produceren in onze ramen en deuren, met individuele en efficiënte dubbele glaspanelen. Met behulp van ons toegewijde patroonatelier kunnen we bestaande kenmerken van uw woning repliceren en deze integreren in uw serre of oranjerie. De diversiteit van onze details maken onze beglaasde gebouwen bijzonder, van ons eigen verfassortiment tot onze traditionele vloerroosters.
Meer informatie over slechts enkele van onze fascinerende en prestigieuze opdrachten zijn opgenomen in de buitenland- en commerciële gedeeltes van deze website.

Awards
http://www.valeserre.nl/
Adres
Belton Park, Londonthorpe Road
NG31 9SJ Grantham
Verenigd Koninkrijk
+44-1476564433 www.valegardenhouses.com
Prof pin.png%7c52.9274941, 0