DecoLegno

Beoordelingen

Ik en mijn partner zijn hier geweest . Wat een prachtig showroom. We wisten alleen niet dat ze de panelen niet verkopen aan particulieren. Ze werken alleen met bedrijven en interieurbouwers. Via een medewerker hebben wij 3 contactgegevens gekregen van interieurbouwers bij ons in de buurt. Inmiddels hebben wij een afspraak staan bij een interieurbouwer.. We mochten een paar mooie stalen kosteloos meenemen. hele vriendelijke medewerkers. Mocht je inspiratie willen opdoen voor het inrichten van je huis dan ben je hier absoluut aan het juiste adres.
5 maanden geleden
In verband met een verbouwing hebben wij een afspraak gemaakt om de showroom te bezoeken. We werden vriendelijk ontvangen en te woord gestaan. Een gesprek volgde waarin wij aangaven waar we naar op zoek zijn. Er volgde wat uitleg en daarna zijn we zijn gaan kijken wat we mooi vonden. Er werd meegedacht en ideeën aangedragen. Toen we een paar keuzes hadden gemaakt werden de grote stalen op een kar gezet zodat we een goede indruk konden krijgen. Er was genoeg (dag)licht in de showroom om alles goed te kunnen beoordelen. Ook werden we meegenomen naar kantoor waar diverse kasten en meubels staan. Hier konden we goed zien hoe het plaatmateriaal toegepast is. We hebben stalen mee gekregen op a4 formaat zodat we thuis goed kunnen kijken hoe het staat. We zijn blij dat we gegaan zijn en we hebben kunnen zien wat de mogelijkheden zijn.
5 maanden geleden
Super attent bedrijf, bij binnenkomst werd het gehele gezin voorzien van wat te drinken met een versnapering. Er werd in de showroom uitgebreid tijd voor ons genomen. Heel veel keuzes. We kregen verschillende stalen mee naar huis om over na te denken, inclusief lokale streekproducten….
5 maanden geleden
Heel prettig en kundig geholpen, goed de verschillen tussen de vele stalen kunnen beoordelen en de zeer gastvrije ontvangst mag ook best genoemd worden :-).
8 maanden geleden
Ik heb de showroom in Westzaan bezocht. Ivana heeft mij met alle geduld en tot in de details goede adviezen gegeven tot en met de handgrepen aan toe. Ik had thuis wat stalen en op basis daarvan een voorlopige keuze gemaakt, maar na het zien van de grote panelen heb ik met een goed gevoel de definitieve keuze kunnen maken. Ivana, bedankt voor je tijd en goede adviezen.
8 maanden geleden
De ongelooflijke selectie van DecoLegno is gehuisvest in een prachtige showroom, maar het zijn de medewerkers die de ervaring lonend en onvergetelijk maken. Ik kan niet genoeg zeggen over de klantenservice die men in deze showroom ontvangt; vooral van Ellen Werink. Ze geeft tips en aanbevelingen waar je misschien nog niet eerder aan had gedacht door actief te luisteren naar je wensen en behoeften (eventueel in het Nederlands en Engels). Ellen's kennis van interieur is ongeëvenaard en ik kan Ellen Werink niet sterk genoeg aanbevelen! Bovendien, omdat deze showroom monsters heeft in verschillende formaten, waaronder volledige lengtes van meer dan 2 meter, is het gemakkelijker om te zien hoe kleuren en texturen samenwerken, waardoor spijt van de koper wordt vermeden. DecoLegno's incredible selection is housed in a beautiful showroom, but it's the staff who make the experience rewarding and memorable. I cannot speak highly enough of the customer service that one receives at this showroom; especially from Ellen Werink. She provides tips and recommendations that you may not have considered previously by actively listening to your wants and desires (in Dutch and English, if desired). Ellen's knowledge of interior design is unparalleled, and I cannot recommend Ellen Werink highly enough! Furthermore, because this showroom has samples in a variety of sizes, including full lengths of more than 2 metres, it's easier to see how colours and textures work together, thus avoiding buyer's remorse.
9 maanden geleden
Een heel fijne showroom waar alles aanwezig is om de juiste materialen voor je interieur project te selecteren. Je wordt fijn en uitgebreid geholpen en alle faciliteiten om je keuze makkelijker te maken, zijn aanwezig.
9 maanden geleden
heb decolegno bezocht en ben geholpen door Ivana ben prima van alle benodigde informatie voorzien voor zowel een klant als algemeen voor de realisatie van onze te realiseren meubel maatwerk, ivana is goed en vakkundig op de hoogte van alle materialen en mogelijkheden, bedankt Van Burgsteden meubelmakerij Kennemerstraatweg 536 Heiloo
10 maanden geleden
Wij waren zeer verrast over de showroom. Prachtige ruimte en overal is over nagedacht en uitgedacht. Met verbazing hebben wij rond gekeken en alles in ons opgenomen. Alles is op elkaar afgestemd, het was echt een feestje om te zien. Daarbij is de werkwijze met de karren waar de samples op komen te staan uniek en zeer waardevol. Tel daarbij op de vriendelijkheid, de kennis en de service, in een woord af! Wij hebben een geweldige ervaring gehad en zijn super goed geadviseerd en geholpen! Dank jullie wel.
10 maanden geleden
Op advies van onze interieurbouwer zijn we vanuit het Brabantse land naar de prachtige, nieuwe showroom van DecoLegno in Westzaan gereden, waar we een afspraak hadden met Els Klaver. Dankzij het vakkundige advies van Els zijn we tot een voor ons verrassende, maar geweldige keuze van het materiaal voor onze keuken gekomen. Thuis gekomen met de stalen bleek het een schot in de roos! Wij waren onder de indruk van de showroom, de hartelijke ontvangst en het vakkundige advies. Complimenten en dank aan DecoLegno.
12 maanden geleden
Zeer gastvrij ontvangen, en veel inspiratie opgedaan!
ongeveer 1 jaar geleden
Vandaag een bezoek gebracht aan de bijzonder mooie showroom waar een uitgebreide collectie van stalen en plaatmateriaal aanwezig is. Vriendelijk ontvangen en goed geadviseerd door Ellen Werink. Na een keuze gemaakt te hebben kregen we meteen de stalen mee en nog een leuk cadeautje. Een echte aanrader!
ongeveer 1 jaar geleden
Goede website met veel voorbeelden hoe een interieur er uit kan zien met DecoLegno materialen. Het was eenvoudig een aantal stalen te bestellen zodat je het materiaal kan beoordelen op kleur en samenstelling. De stalen waren binnen een paar dagen door ons ontvangen. Op de website kan makkelijk een afspraak voor een gesprek in een van de showrooms worden gemaakt.
meer dan 1 jaar geleden
Afgelopen week stalen besteld voor onze verbouwing, super snel de volgende dag in huis waardoor we snel de keuze konden maken. De opdracht direct gegeven aan de meubelmaker en nu is het wachten op het resultaat. mooie materialen
meer dan 1 jaar geleden
We hadden afgelopen weekend een afspraak met Ellen in het prachtige nieuwe pand. Echt een inspiratie! We werden ook nog eens super goed geholpen door Ellen en hebben daardoor vlot een keuze kunnen maken uit alle mooie materialen.
meer dan 1 jaar geleden
Wij hebben in het nieuwe pand van DecoLegno in Westzaan diverse mooie meubelen mogen maken en plaatsen. Alles gemaakt van materialen uit hun eigen collectie. Het is allemaal even mooi! Een fantastisch bedrijf om mee samen te werken, met een hele ruime selectie aan verschillende decoratieve plaatmaterialen van zeer hoge kwaliteit!
meer dan 1 jaar geleden
Afgelopen zaterdag zijn we bij Decolegno in de nieuwe showroom in Westzaan geweest om de kleuren van onze nieuwe keuken uit te kiezen. Wat een geweldige ervaring! Verhelderend om de kleuren en decors in een grootformaat te kunnen zien, dan weet je pas echt hoe een decor er uitziet. Wij konden de kleuren lastig kiezen vanuit het boek maar in de showroom hebben we door de grote stalen een keuze kunnen maken. Enthousiast personeel met goede adviezen. Wij zijn blij dat we er zijn geweest, ook al was het 1 uur en 3 kwartier reizen!
meer dan 1 jaar geleden
Hartelijk ontvangst en zeer ruime collectie aan design platen.
meer dan 1 jaar geleden
Zeer snelle levering van de stalen/samples. ook geeft het sample door de grootte een goede indruk.
bijna 2 jaar geleden
Heel mooi materiaal kunnen uitkiezen bij Decolegno. De showroom is geweldig doordat je echt grote panelen van elke materiaal kan bekijken. De medewerkers beantwoorden goed en geduldig alle vragen en geven als je een nadere keuze gemaakt hebt royale samples mee, zodat je thuis nog een keer kan checken welke materiaalsoort en kleur het beste bij je smaak past. Nu onze kasten klaar zijn kunnen wij alleen maar zeggen dat we de juiste keuze hebben gemaakt. Mooier had het niet kunnen worden!
bijna 2 jaar geleden
Snelle levering, Hierdoor een goede keus kunnen maken
bijna 2 jaar geleden
Om de diverste mogelijkheden van plaatmaterialen te zien in oa 28 mm zijn wij super leuk geholpen bij DecoLegno. Daniella deed haar uiterste best om alle mogelijkheden te laten zien, en hielp met de juiste kleurcombinatie te kiezen. Heel veel keuze, en dan is goede hulp wel heel fijn. Aanrader!
bijna 2 jaar geleden
Mooie showroom, mooie producten, duidelijk en deskundig advies en ook niet onbelangrijk, een vriendelijke ontvangst! De grote panelen helpen enorm om een goede indruk te krijgen van het eventuele eindresultaat.
ongeveer 2 jaar geleden
Goed advies en een mooie collectie. Heel fijn om de diverse decors ook in het groot te kunnen bekijken. En naar huis met een ruime set monsters.
ongeveer 2 jaar geleden
Hartelijk ontvangst iedereenis even vriendelijk. Je mag op je gemak rondkijken Zie, voel, beleef met recht.
meer dan 2 jaar geleden
Warme ontvangst met prima advies. Fijn om op je gemak eea uit te zoeken en ook de keuzes op grote panelen te kunnen maken.
meer dan 2 jaar geleden
Heel vriendelijk geholpen. Prachtige showroom en nemen ruim de tijd voor alles. Dank voor de goede service.
meer dan 2 jaar geleden
Daniella is heel vriendelijk en heeft ons enorm geholpen om een mooie kleur voor onze keukenkasten uit te kiezen.Top!
meer dan 2 jaar geleden
Catie was een goede enthousiaste dame die mij goed geholpen heeft aanrader dus
meer dan 2 jaar geleden
Vriendelijke mensen en mooie showroom. Met name de grote panelen geven een goede impressie van hoe de keuken er werkelijk uit zou komen te zien!
meer dan 2 jaar geleden
Super mooie producten, leuk en gastvrij team.
bijna 3 jaar geleden
Prachtige collectie decoren in hpl en geëlimineerd plaatmateriaal.
bijna 6 jaar geleden
ongeveer 7 jaar geleden
Vraag beoordeling aan