ir. G. van der Veen Architect BNA: Architecten in Ommen | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3648:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
ir. G. van der Veen Architect BNA
edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
ir. G. van der Veen Architect BNA
ir. G. van der Veen Archite...
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

PROJECTEN

Ir. G. van der Veen Architect BNA is een klein architectenbureau wat is opgericht in 2003 en bestaat inmiddels alweer ruim 12,5 jaar! In een informele setting wordt met veel enthousiasme gewerkt aan een grote diversiteit van projecten. Elke opdracht vormt een nieuwe uitdaging, waarbij steeds weer wordt geprobeerd het maximale te bereiken. De opdrachtgever staat centraal bij het streven naar een functionele en frisse, soms vooruitstrevende vormgeving met goed doordachte bouwkundige detaillering. Het contact tussen opdrachtgever en architect is hierbij essentieel. Intensief overleg is de basis van elk plan. Hierbij wordt geen onderscheid gemaakt in grootte want elk project verdiend deze aandacht. Voor iedereen een passend plan, een ontwerp op maat!

Servicegebieden
Ommen
Adres
Nieuwelandstraat 7A
7731 TH Ommen
Nederland
+31-529455610 www.veenarchitect.nl
Prof pin.png%7c52.5271178,6