DYLUNIO | architectuur & interieur: Architecten in Delft | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
DYLUNIO | architectuur & interieur
edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
DYLUNIO | architectuur & interieur
DYLUNIO | architectuur & in...
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

PROJECTEN

DYLUNIO is gespecialiseerd in ontwerp van aanpassingen aan bestaande gebouwen. Herbestemming, uitbreiding, upgrading, renovatie en transformatie zijn voor DYLUNIO vertrouwde begrippen en betreffen nu en in de nabije toekomst een steeds groter wordende opgave. 

Graag denkt DYLUNIO vanaf het eerste initiatief mee in mogelijkheden om bestaand vastgoed een nieuw leven te geven.  

Iedere opdracht begint bij voorkeur met een gedegen analyse van de wensen van de opdrachtgever in relatie tot de bestaande condities van het ‘gebouw’. Deze analyse zal vervolgens een stevige basis vormen voor ontwerp & materialisatie in verhouding tot het beschikbare budget en tijd.  

DYLUNIO kan, indien nodig, aanvullend op de eigen expertise, een project specifiek team van benodigde specialisten & adviseurs samenstellen en coördineren. 

DYLUNIO houdt van helderheid, functionaliteit, ambacht, perfectie, maar ook van de charme van imperfectie en contrast tussen bestaande en nieuwe structuren. DYLUNIO werkt aan ieder project, van klein tot groot, met dezelfde intensiteit en gedrevenheid!

Diensten
alle voorkomende architectendiensten
Servicegebieden
Nederland en Delft
Adres
Van Bronckhorststraat 27
2612XT Delft
Nederland
+31-152578908 www.dylunio.nl
Prof pin.png%7c52.0177946,4