Joost Reijnen architect: Architecten in Venlo | homify
Joost Reijnen architect

Joost Reijnen architect

Joost Reijnen architect
Joost Reijnen architect
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

PROJECTEN

Joost Reijnen heeft zijn opleiding bouwkunde gevolgd aan de Technische Universiteit Eindhoven. In 2009 is hij gestart als zelfstandig architect. Zijn werk kan getypeerd worden als modern met oog voor traditie en lokale gebruiken. Licht, ruimte en bestaande karakteristieke elementen vormen altijd zijn uitgangspunt. Duurzame ingrepen, zowel qua levensduur als milieuvriendelijkheid (beperking van giftige stoffen in bouwmaterialen), zijn leidend bij zijn ontwerpkeuzes. Een mooi voorbeeld hiervan is het monumentale pand van de HAS Hogeschool aan de Spoorstraat in Venlo.

Opdrachten voor particulieren en voor zakelijke klanten worden vakkundig uitgevoerd, waarbij een goede communicatie en een snelle en accurate dienstverlening voorop staat. Joost Reijnen is wegwijs in de regelgeving en in het contact met het bevoegde gezag. Hij kan een bouwproject vanaf de eerste schets tot en met het begeleiden van de uitvoering verzorgen. Er wordt altijd zorgvuldig een plan van aanpak opgesteld in overleg met de opdrachtgever. Elke bouw is verschillend en het te volgen traject dus ook. Joost Reijnen architect staat voor een persoonlijke aanpak.

Diensten
  • Ontwerp en realisatie nieuwbouw
  • herbestemming en renovatie
Servicegebieden
Venlo en Zuid-Nederland
Adres
Wachtpoststraat 49
5914AC Venlo
Nederland
+31-647604950 www.joostreijnen.nl
Prof pin.png%7c51.3743455,6