De Witte - Van der Heijden Architecten: Architecten in Groenlo | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
De Witte – Van der Heijden Architecten
edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
De Witte – Van der Heijden Architecten
De Witte - Van der Heijden ...
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

PROJECTEN

De Witte - Van der Heijden  Architecten

De Witte – Van der Heijden Architecten werkt op een inspirerende en innovatieve manier tijdens het ontwerpen van gebouwen, waarbij wij streven naar een integratie van architectuur, techniek en duurzame ontwikkeling. Dit doen wij op twee locaties: Groenlo en Enschede.

Ons bureau heeft een brede interesse en iedere opdracht is voor ons uniek:

Van starterswoning tot stadswijk, van tuinhuisje tot theater en van brandweerpost tot zorggebouwen.

Een analyse van de situatie en goed programma van eisen is voor ons leidend en een duurzame inpassing is als vanzelfsprekend.

Ons bureau werkt al jaren, met geavanceerde 3D pakketten integraal, samen met partners binnen de bouwkolom. Wij hebben al ruime ervaring met BIM (Bouw Informatie Model) en de gerealiseerde projecten tonen aan dat planningen makkelijker gehaald worden en dat de faalkosten worden gereduceerd. 

Naast de vraagstukken van nieuwbouw adviseren wij ook op het gebied van revitaliseren, om een waardestijging van uw pand te realiseren en de energiekosten te verlagen.

Interieurarchitectuur en kostenbewaking, in de voorbereiding en tijdens de uitvoering van het werk, vallen ook onder onze deskundigheid. Verder hebben wij jarenlange ervaring met planmatig onderhoudsbeheer.

Kortom een Fullservice Architectenbureau!

Diensten
  • Haalbaarheidsstudie
  • ontwerp exterieur en interieur
  • energie neutraal bouwen
  • Restauratie
  • revitaliseren van gebouwen
Servicegebieden
met andere ogen kijken naar de ontwerpopgave
Adres
Deken Hooijmansingel 4
7141EC Groenlo
Nederland
+31-544461201 www.dwvdh.nl
Prof pin.png%7c52.0385574,6