ScanaBouw BV: Bouwondernemingen in Huissen | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3644:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
ScanaBouw BV
edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
ScanaBouw BV
ScanaBouw BV
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

PROJECTEN

U heeft bouwplannen en wilt niet zomaar een doorsneehuis. U wilt een duurzaam thuis met blijvend lage woonlasten. Dan bent u bij ScanaBouw aan het juiste adres. Wij ontwerpen en fabriceren al sinds 1977 duurzame en individuele woningen. In houtskeletbouw, houtstapelbouw en combinaties daarvan.

Wonen in een huis van ScanaBouw is betaalbaar, plezierig en gezond. De extreem goede isolatie en de alleszins redelijke bouwkosten zorgen voor blijvend lage woonlasten. Het grootste voordeel van onze huizen is evenwel niet van financiële aard. Hout leeft, straalt warmte uit en geeft rust. Samen met de ademende eigenschappen zorgt dat voor een plezierig en gezond leefklimaat.

Diensten
Wij leveren altijd maatwerk
Servicegebieden
Duurzaam bouwen in Hout!
Adres
Nijverheidsstraat 2
6851EJ Huissen
Nederland
+31-263255160 www.scanabouw.nl
Prof pin.png%7c51.9108538,5