UrbanSofa

Projecten

Pas enkele jaren in Nederland en nu al een van de grootste!

Op zoek naar een nieuwe landelijke loungebank? UrbanSofa levert eerste klas zitmeubelen rechtstreeks van de fabriek. Alle bankstellen worden vormgegeven door onze eigen designafdeling. Met als specialiteit de loungebank produceert UrbanSofa vervolgens alle bankstellen in eigen beheer.

Elke zitbank wordt geheel met de hand vervaardigd door de beste vakmensen en met de beste materialen. Daar kan geen bankstellen outlet tegenop! Inmiddels hebben duizenden zitbanken en sofa's hun weg naar de consument gevonden. Wacht daarom niet langer en doe ook mee met de nieuwste rage op het gebied van zitmeubelen: UrbanSofa! 

Van zitbank tot hoekbank, van bankstel tot loungebank, bij UrbanSofa zit je altijd goed! Prachtige kwaliteits zitmeubelen rechtstreeks van de fabrikant naar de consument. Geen importeur, geen groothandel. Fabrieksverkoop op zijn best. Dat scheelt! Hoe doen we dat? De UrbanSofa verkoopadressen in Nederland zijn de enige schakel tussen u en onze fabriek. De tussenhandel is er uit. Dat scheelt tot meer dan 50%. Dat is uw winst. Nog meer voordelen? U koopt uw sofa gewoon bij de winkel naar uw keuze. Met alle service, garantie en zekerheden die u gewend bent.

Meer lezen over hoe UrbanSofa de beste kwaliteit zo goedkoop kan leveren? Neem een kijkje op de over ons pagina van onze website.

Servicegebieden
Wageningen
Adres
Markt 27-29
6701cx Wageningen
Nederland
+31-317421796 www.urbansofa.nl