JE-ARCHITECTEN: Architecten in Alkmaar | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3644:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
JE-ARCHITECTEN
edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
JE-ARCHITECTEN
JE-ARCHITECTEN
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

PROJECTEN

JE-ARCHITECTEN is het architectenbureau van Jacqueline van Latum en Enno Stemerding, privé en zakelijk partners. We zijn je architecten, immers we zijn er voor jou, onze opdrachtgever.

We gaan voor een ontwerp naar jouw wens met een eigen identiteit, van blijvende waarde en zo duurzaam mogelijk. Na een vrijblijvend eerste gesprek komt in dialoog een passend ontwerp tot stand. Een ontwerp dat uitgaat van jouw wensen, rekening houdend met de financiën, het eigene van de plek en wat verder ter tafel komt.

Diensten
  • Stedebouw en architectuur
  • nieuwbouw en verbouw
Servicegebieden
Noord-Holland en Nederland
Adres
Cabeljaustraat 6
1815 GD Alkmaar
Nederland
+31-641590045 http:/www.je-architecten.nl
Prof pin.png%7c52.632876,4