HV Betonvloeren BV: Vloeren in Emmeloord | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3644:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
HV Betonvloeren BV
edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
HV Betonvloeren BV
HV Betonvloeren BV
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

PROJECTEN

HAVERKAMP | VEENDRICK BETONVLOEREN B.V.

Haverkamp Betonvloeren was al sinds 1973 een gespecialiseerd bedrijf in het storten en afwerken van betonvloeren. Met ingang van 2015 gaan wij, Paul Haverkamp en Marcel Veendrick echter onze krachten bundelen in de nieuwe gezamenlijk opgerichte B.V. Wij hebben als kernactiviteit het aannemen en uitvoeren van betonvloeren in alle sectoren, van bedrijfsmatig tot particulier. Wij garanderen een ruime hoeveelheid kennis en ervaring op het gebied van betonwerk en bieden u kwalitatief hoogwaardige betonvloeren aan. Met naast de gewone betonvloer, tevens gepolijste betonvloeren en terrassen van beton.

Servicegebieden
Leveren en aanbrengen van betonvloeren.
Adres
Franc 4
8305 BS Emmeloord
Nederland
+31-654260003 www.hvbetonvloeren.nl
Prof pin.png%7c52.7117688,5