ARCHITECTUURBUREAU project.DWG: Architecten in Enschede | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3654:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
ARCHITECTUURBUREAU project.DWG
edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
ARCHITECTUURBUREAU project.DWG
ARCHITECTUURBUREAU project.DWG
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

PROJECTEN

Architectuurbureau project.DWG heeft de ambitie zich bezig te houden met het denken over en het maken van ‘ruimte’. Zij neemt de ambacht van het bouwen uiterst serieus, en is hier dan ook nauw bij betrokken, toch is zij er zich van bewust dat het accent voor haar ook moet liggen bij de poëzie die de architectuur maakt.

De ontwerpen zijn specifiek en uitgesproken en zoeken naar een versmelting van functionaliteit, ruimtelijke beleving en zorgvuldige vormgeving. Onderzoekend middels ambachtelijke schetsmaquettes en ontwerpsessies met de opdrachtgevers ontstaat uiteindelijk een op maat gesneden en oorspronkelijk eindproduct.

Diensten
Architectuur – Herbestemming – Renovatie – Verbouw
Servicegebieden
Alle
Adres
Blekerstraat 165
7513DT Enschede
Nederland
+31-630647976 www.projectdwg.com
Prof pin.png%7c52.2148408,6