SUUZ houtwerk: Kunstenaars & handwerkers in Nijmegen | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
SUUZ houtwerk
edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
SUUZ houtwerk
SUUZ houtwerk
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

PROJECTEN

Ambachtelijk houtdraaiwerk in eigentijdse vormgeving. Unieke objecten voor in je interieur.

Door het lezen van het boek 'Om de vorm, leven en werk van Maria van Kesteren' (kunstenaar/houtdraaier) raakte Suzan Doornbos gefascineerd door de kunst van het houtdraaien. Met grote passie heeft zij zich in korte tijd het ambacht eigen gemaakt en geeft ze hier letterlijk haar 'eigen draai aan'.

Suzan ziet binnen de beperking van de ronde vorm oneindig veel mogelijkheden. Met SUUZ houtwerk laat zij zien dat houtdraaiwerk eigentijds en eigenzinnig kan zijn. Zo kenmerken haar unieke zitobjecten zich door hun eenvoud in vorm. Krachtige op zichzelf staande objecten. Objecten met gewicht, waarin de lichtheid in de vorm zit. Dit is kenmerkend voor al het werk van SUUZ houtwerk.

Naast het draaien van eigen ontwerpen maakt Suzan Doornbos ook werk in opdracht. 

Servicegebieden
ontwerp en productie van unieke hout-gedraaide objecten
Adres
De Smeltkroes, Waalbandijk 16, unit 17
6541 AJ Nijmegen
Nederland
+31-636330273 www.suuzhoutwerk.nl
Prof pin.png%7c51.8528939,5