Paul & Paul Kozijnen, Zonwering & Serres

Projecten

Paul & Paul levert en monteert een gevarieerd totaalaanbod aan particulieren en bedrijven waarmee wij nagenoeg al uw wensen kunnen realiseren. Wij verzorgen het gehele proces van advies tot montage en nemen u alle zorg uit handen. Door hoge eisen te stellen aan comfort, bedieningsgemak en duurzaamheid bieden wij u enkel producten van gerenommeerde leveranciers.

Diensten
  • Levering en montage voor al uw Kozijnen
  • Zonwering
  • Serres & Overkappingen
Servicegebieden
Zuid Holland
Adres
Weg en Bos 107
2661 DM Bergschenhoek
Nederland
+31-105249040 www.paulenpaul.nl

Beoordelingen

Over de dienstverlening van dit bedrijf weet ik niets. Heb wel de ervaring dat een busje van dit bedrijf het nodig vond om veel te hard te rijden in een 30 km zone, in een wijk met veel jonge kinderen.
5 maanden geleden
Ontzettend goede service zowel in de showroom als tijdens de montage thuis. Vriendelijke vakmensen die snel en netjes te werk gaan. Ruime materiaal keuze en zo blij met onze prachtige gordijnen!
6 maanden geleden
Wij hebben bij Paul&Paul een Brustor 150 overkapping aangeschaft. Vanaf het eerste contact in de showroom zijn wij perfect geholpen. Goede adviezen, heldere communicatie en snel een passende offerte in de mail. De werkvoorbereider (die kwam inmeten) en de monteurs zijn vakbekwame mensen (misschien wel vakidioten), die hoge kwaliteit leveren qua werk maar ook in communicatie. Vanaf het showroombezoek tot aan de oplevering, wij zijn zeer tevreden. Bedankt Paul&Paul-team!
10 maanden geleden