GroenerGras Hoveniers: Hoveniers & tuinarchitecten in Rosmalen | homify
GroenerGras Hoveniers

GroenerGras Hoveniers

GroenerGras Hoveniers
GroenerGras Hoveniers
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

PROJECTEN

GroenerGras Hoveniers zijn vakhoveniers met passie. We bieden voor iedereen een totaal pakket aan of werken specifiek aan een bepaald onderwerp. Altijd maatwerk en vakmanschap in combinatie met klantvriendelijkheid. Elke klant is anders, elk project is uniek. We ontwerpen en realiseren sfeervolle tuinen voor ieder budget. Wij zijn meesters in het overtreffen van uw verwachtingen. Vanaf het eerste contact, totdat de laatste plant geplant is, heeft u één aanspreekpunt. Makkelijk als u vragen heeft of als er nog wijzigingen moeten worden doorgevoerd. 

Tuinontwerp: Samen bedenken we een passend ontwerp. Of het nu een stads-, moderne of een landelijke tuin is, onze ontwerper vertaald uw wensen in een ontwerp. Zo krijgt u een duidelijk beeld van hoe het eruit komt te zien. Een beplantingsplan, verlichtingsplan of besproeiingsplan maakt het totaalbeeld af.  

Tuinaanleg: De GroenerGras Hovenier komt het ontwerp bij u aanleggen. Een efficiente manier van werken en inzichtelijk voor u gaat hij te werk. Nadat uw tuin is aangelegd krijgt u een duidelijk uitleg. Wij werken met heldere garanties op geleverde producten en diensten. Herstelwerkzaamheden worden altijd binnen 14 dagen uitgevoerd. 

Tuinonderhoud: Uw (aangelegde) tuin verdient regelmatig onderhoud voor het mooiste resultaat. GroenerGras Hoveniers kunt u hiervoor inschakelen. Incedenteel of periodiek onderhoud van uw tuin, het is allemaal mogelijk. Uiteraard voeren we al het groen voor u af, zodat u het hele jaar door kunt genieten van uw tuin. Informeer wat voor u de beste oplossing is.  

Diensten
 • Tuinontwerp
 • tuinonderhoud
 • tuinaanleg
 • tuinadvies
 • tuinrenovatie.
Servicegebieden
Heel Nederland
Adres
Achillesstraat 1
5243 XK Rosmalen
Nederland
+31-738516160 www.groenergrashoveniers.nl

  Je profiel is 73% compleet

  73%

  Maak je profiel compleet voor een betere ranking als gebruiker