LINDESIGN Amsterdam Ontwerp Design Interieur Industrieel Meubels Kunst

Projecten

LINDESIGN is in 2006 opgericht door Linda Overgoor interieurarchitect en industrieelontwerper. En zij ontwerpt de mooiste interieurs en meubels.

Diensten
  • interieurontwerp
  • meubelontwerp
  • bouwaanvragen voor aan en opbouw en dakterassen
  • verbouwingen
  • nieuwe indeling ontwerp design
Servicegebieden
Nederland, Europa, en Amsterdam
Awards
Ontwerpwedstrijd Quintell meubelagenturen /MEUBI TREND gewonnen en geselecteerd als vaste ontwerper.
Adres
Eerste Sweelinckstraat 1A-1
1073 CK Amsterdam
Nederland
+31-628870053 www.lin-design.nl

Beoordelingen

Linda is the best!
bijna 7 jaar geleden
Projectdatum: december 2016
Linda heeft het ontwerp voor de keuken en het slaapgedeelte van mijn nieuwbouw studio appartement gemaakt. Ze heeft ontzettend veel ideeën, weet superslimme opbergruimte te creëren en luistert vooral heel goed naar jouw wensen. Ook bied ze hulp bij het vinden van geschikte leveranciers en is de samenwerking heel persoonlijk en soepel. Het resultaat is fantastisch geworden, echt ontzettend blij mee!
10 maanden geleden
Bij de verbouwing van onze begane grond en badkamer hebben wij Linda gevraagd te helpen met het realiseren van een totaal nieuwe lay-out. Zij is vol ideeën, creatieve energie en zet net dat extra stapje meer. Het resultaat is een heerlijke woning waarin alle ruimtes optimaal benut zijn, zowel de grote als de kleine. Zij probeert zicht echt in ons te verplaatsen en al onze vragen werden beantwoord. Het was een hele fijne samenwerking - zonder ego. Zij heeft niet háár droomhuis waargemaakt. Zij heeft ons droomhuis waargemaakt!
meer dan 1 jaar geleden