[delacourt][vanbeek]: Architecten in Breda | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
[delacourt][vanbeek]
edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
[delacourt][vanbeek]
[delacourt][vanbeek]
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

PROJECTEN

[delacourt][vanbeek] is een jong architectenbureau opgericht door Pieter Delacourt en Ton van Beek. Samen werken zij aan uiteenlopende projecten, ieder met hun eigen achtergrond en eigen kwaliteit. Binnen hun ontwerpopvatting zijn de betekenis op langere termijn, de identiteit van de gebruiker en het karakter van de omgeving belangrijk. Er wordt gewerkt aan een stevig ruimtelijk casco dat zich kan aanpassen aan het altijd veranderde programma. Dit resulteert in een logisch, duurzaam ontwerp als eindproduct.

Servicegebieden
Breda
Awards
europan 12 (runner-up)
Adres
St. Ignatiusstraat 10
4817 KB Breda
Nederland
+31-767002002 delacourtvanbeek.nl
Prof pin.png%7c51.5907354,4