C5 Architecten: Architecten in Breda | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
C5 Architecten
edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
C5 Architecten
C5 Architecten
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

PROJECTEN

C5 Architecten is een compact architectenbureau gehuisvest in een monumentaal pand “de Olyton” in het centrum van Breda. Het bureau heeft een langdurige ontwerptraditie en gaat in iedere opgave, klein of groot, samen met de opdrachtgever op zoek naar een overtuigend mooi beeld. Dit resulteert in goede plattegronden, doorsneden en gevels en wordt uitgevoerd in mooie maten en verhoudingen, materialen en details. Iedere ontwerpopgave heeft een kern die we proberen te pakken en te visualiseren. Luisteren, locatieonderzoek, historisch besef, varianten presenteren, creatief schetsen, budget bewust, wensen en eisen vertalen, dit zijn alle facetten die aan bod komen, wanneer een ontwerp wordt gestart.

Servicegebieden
Breda
Adres
Boschstraat 35-37
4811GB Breda
Nederland
+31-765220502 www.c5a.nl
Prof pin.png%7c51.5902493,4