Atelier de Wig: Meubels & accessoires in Nijmegen | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Atelier de Wig
edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
Atelier de Wig
Atelier de Wig
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

PROJECTEN

Vanuit liefde voor het prachtige materiaal hout en de behoefte om een concreet ambacht te leren, begon ik in 2011 met houtbewerken.


Gedurende drie jaar heb ik de deeltijdopleiding tot meubelmaker gevolgd aan het Hout- en Meubileringscollege in A’dam. een opleiding met veel aandacht voor traditionele houtverbindingen zoals de zwaluwstaartverbinding en de pen en gat verbinding. Het vak heb ik echt geleerd tijdens stages bij diverse kleine ambachtelijke bedrijven. Ook leerde ik daar moderne werkwijze en technieken gebruiken.

Tijdens mijn opleiding maakte ik al regelmatig meubels voor anderen. Met mijn diploma op zak, ben ik gestart met mijn eigen ambachtelijke meubelmakerij met een werkplaats in de Honigfabriek in Nijmegen. Hier maak ik voornamelijk massief houten meubels op maat naar de wens van de klant. Ik pas graag originele houtverbindingen toe. Maar om de kosten te drukken maak ik ook gebruik van de nieuwe technieken, zoals de computergestuurde freesmachine. De meubels die ik maak zijn altijd met veel zorg en aandacht afgewerkt.

Servicegebieden
Massief houten meubels op maat in Nijmegen
Adres
Waalbandijk 16
6541 AJ Nijmegen
Nederland
+31-617326525 www.atelierdewig.nl
Prof pin.png%7c51.8528939,5