Raymond Horstman Architecten BNA: Architecten in Borne | homify
Raymond Horstman Architecten BNA
edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
Raymond Horstman Architecten BNA
Raymond Horstman Architecte...
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Projecten

Raymond Horstman Architecten BNA is een architectenbureau, gelegen nabij het centrum van Borne. Met meer dan 10 jaar ervaring werken wij met passie, creativiteit en inlevingsvermogen aan architectuur. Onze werkzaamheden bestaan uit verbouw, renovatie en nieuwbouw van woon-, winkel- en bedrijfspanden en wij kunnen u begeleiden van schetsontwerp tot oplevering.

Raymond Horstman Architecten BNA houdt zich bezig met alle mogelijke vormen van architectuur, met als specialisatie de woningbouw. Door de regel maken wij voor een opdrachtgever eerst een schetsontwerp. Dit schetsontwerp werken wij, na overeenstemming, uit tot een definitief ontwerp. Om het ontwerp inzichtelijk te maken verzorgen we tevens een 3-D tekening. Het definitief ontwerp is vervolgens weer de basis voor de bouwaanvraag- en bestektekeningen. Na de bouwaanvraag maken we de werktekeningen voor de uitvoering. Op verzoek kunnen we assisteren bij de prijsvorming en een eventuele aanbesteding. Ook kunnen we zorgen voor een bestek en verzorgen we de bouwbegeleiding tijdens de bouw.  Kortom, denkt u aan bouwen of verbouwen en weet u niet waar te beginnen? Laat u door ons aan de hand nemen. Wij zorgen voor een ontwerp, geheel naar wens en op maat gemaakt. Hiermee weet u vooraf waar u aan toe bent, zo komt u niet voor financiële verrassingen te staan.

Servicegebieden
woningbouw
Adres
Prins Bernhardlaan 22
7622 BG Borne
Nederland
+31-643078380 www.raymondhorstman.nl

Beoordelingen

Zakenkundig, niet op dringerig, prettige kennismaking.
10 maanden geleden
Prof pin.png%7c52.3031595,6