Teken- en Adviesbureau Zijlstra: Architecten in Assen | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Teken- en Adviesbureau Zijlstra
edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
Teken- en Adviesbureau Zijlstra
Teken- en Adviesbureau Zijl...
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Ons bureau is actief in de gehele breedte van het bouwkundige ontwerp- en adviestraject, van initiatief tot oplevering en nazorg.
Sinds begin april 2012 zijn wij ook in staat om maatwerkadviezen en energielabels op te stellen, hiermee zijn we, naast andere advieswerkzaamheden, als bureau nog beter in staat om van begin tot eind als uw enige aanspreekpunt te functioneren.

Ons werkgebied is geheel Nederland met een accent op de noordelijke provincies Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel.

Ons bureau is sterk in ‘puzzelen’, het oplossen van vraagstukken door pragmatisch een plan te beoordelen. En wij zijn van mening dat elke puzzel opgelost kan worden!

Servicegebieden
  • Drenthe
  • Groningen
  • Friesland
  • Overijssel
  • Gelderland
Adres
Nijverheidsweg 7
9403VN Assen
Nederland
+31-592269952 www.taz-assen.nl
Prof pin.png%7c53.0104693,6