Friso Woudstra Architecten BNA B.V.: Architecten in Vorden | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3644:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Friso Woudstra Architecten BNA B.V.
edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
Friso Woudstra Architecten BNA B.V.
Friso Woudstra Architecten ...
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

PROJECTEN

Architect Friso Woudstra is gespecialiseerd in het nieuw bouwen van historische villas, landhuizen en appartementenbouw met een klassieke uitstraling. Met name de bouwstijlen midden negentiende eeuw, begin twintigste eeuw en de jaren dertig zijn favoriet. Detaillering, materiaalgebruik, indeling en gebruikte kleuren zijn authentiek. Friso Woudstra heeft een groot historisch besef en veel kennis van de bouwstijlen van weleer. Nostalgische panden met die typische klassieke uitstraling, landhuizen, schitterende patriciërswoningen in oude stads- en dorpscentra inspireren hem bij zijn ontwerpen. Hoge plafonds, een echte vestibule, ruime leefkeukens en beperkte overspanningen zijn ondermeer zaken die hem boeien.

Diensten
  • Detaillering
  • Materiaalgebruik
  • Kleuren
  • ontwerp
  • bouwbegeleiding
  • Budgetbewaking
Servicegebieden
Gespecialiseerd in het nieuw bouwen van historische villas en appartementen.
Adres
Ruurloseweg 81
7251 LC Vorden
Nederland
+31-575519455 www.frisowoudstra.nl
Prof pin.png%7c52.106046,6