LAM a r c h i t e c t s : Architecten in Bennekom | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
LAM a r c h i t e c t s
edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
LAM a r c h i t e c t s
LAM a r c h i t e c t s
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

PROJECTEN

We geloven in  het  creëren van  'duurzame leefwerelden': architectuur  gecreëerd voor en rondom haar gebruikers, die reageert op de natuurlijke omgeving en zorgvuldig is ingebed in het landschap . 

We ontwerpen met het oog op het welbevinden van onze klanten. Onze ontwerpen zijn praktisch , maar gebruikers  moeten zich er ook prettig voelen. Beleving is daarom ook  belangrijk.

We omarmen de aard van de materialen en vinden inspiratie  in natuurlijke principes. Onze ontwerpen zijn tactiel en modern , milieuvriendelijk en authentiek, kunstzinnig en vakkundig vormgegeven . 

Als rentmeesters van de natuurlijke omgeving en de middelen van onze klant , geven we vorm aan elk project met empirische kennis van het milieu en energie creëren we architectuur die die kunstig inspeelt op unieke eigenschappen van onze klanten en hun lokatie.

LAM architects bna

Diensten
brainstormen & full-service
Servicegebieden
  • duurzaam wonen en werken
  • Duurzame recreatie en bedrijfsgebouwen nieuwbouw en renovatie
  • appartementencomplexen
  • nieuwbouw woningen en villa's
  • projectmatige woningbouw
  • recreatiewoningen
  • recreatieprojecten
Adres
Bosbeekweg 11A
6721 mh Bennekom
Nederland
+31-318418185 www.lam-architects.nl
Prof pin.png%7c52.0111028,5