JANICKI ARCHITECT: Architecten in Rosmalen | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
JANICKI ARCHITECT
edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
JANICKI ARCHITECT
JANICKI ARCHITECT
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

PROJECTEN

JANICKI ARCHITECT is een compact architectenbureau. Architectonische en bouwtechnische kwaliteit krijgen een hoge prioriteit tijdens het ontwerpproces en de uitwerking. Tevens spelen functionaliteit en originaliteit een belangrijke rol. Tijdens het ontwerpen worden de kosten doorlopend bewaakt, zodat een reële prijs wordt gewaarborgd.
Voor iedere opgave zoeken wij een specifiek antwoord, waarbij interactie met de opdrachtgever een belangrijke rol speelt. Zowel opdrachtgever als architect hebben hun invloed op het uiteindelijke ontwerp. Wij hebben opdrachten in de woningbouw, zowel verbouw als nieuwbouw, de kleine utiliteits-bouw en zorgsector.

Diensten
Architectuur
Servicegebieden
particuliere woonhuizen
Adres
Vincent van Goghlaan 15
5246GA Rosmalen
Nederland
+31-736135056 www.janicki.nl
Prof pin.png%7c51.6951095,5