MARIEKKE vintage

Beoordelingen

We hadden een mooie stoel gezien bij Mariekke en wilden hem graag goed bekijken en proefzitten. We konden gelukkig op een zaterdagmiddag langs komen in de bedrijfsruimte in Sint Oedenrode, waar we prima werden ontvangen en rustig onze overwegingen konden doorlopen. Ook leuk om de rest van de inventaris te kunnen bekijken. Ik houd de website zeker in de gaten voor eventueel andere meubels en objecten. Top!
bijna 4 jaar geleden
snelle reactie via de mail. Wordt netje ingelicht wanneer ze de spullen komt brengen. Super snelle levering.. Ik heb een mooie blauwe togo gekocht. Ben er heel blij mee
meer dan 4 jaar geleden
Mariekke heeft een waanzinnig mooie Togo set van Ligne Roset aan ons geleverd. Helemaal opnieuw gestoffeerd met Alcantara. Helemaal origineel en niet van nieuw te onderscheiden. Mariekke werkt met duidelijke afspraken, communiceert helder en levert precies wat ze afspreekt. Top ervaring
meer dan 4 jaar geleden
Ik heb een prachtige togo bank in stof naar keuze bij Mariekke besteld, super fijne communicatie, prachtig gestoffeerd en persoonlijk thuis afgeleverd!
meer dan 4 jaar geleden
Prachtige producten, goede service; nog steeds erg blij met de Togo die we bij Mariekke kochten!
meer dan 4 jaar geleden
Groene Ligne Roset Togo 2 zits afgenomen bij Mariekke. Zij wilde een 1 zits laten maken maar heeft speciaal voor ons een 2-zits laten maken in groen zodat we deze konden bekijken. Mariekke denkt heel goed mee, is flexibel, vriendelijk en klant en service gericht. Prettig zaken doen. Goede prijzen. Dank Mariekke!
bijna 5 jaar geleden
Onlangs een dressoir gekocht bij Mariekke. Via internet besteld en binnen een week geleverd. Vriendelijk op de hoogte gehouden en het dressoir was in perfecte staat. Een prachtstuk in mijn nieuwe kamer.
meer dan 6 jaar geleden
Mariekke heeft een hele mooie, unieke collectie vintage meubelen en accessoires. Met zorg en kennis van zaken verzameld. Wij zijn heel blij met onze aankoop. Bovendien snel geleverd.
meer dan 6 jaar geleden
Vraag beoordeling aan