Studio Binnen: Interieurontwerpers in Utrecht | homify
Studio Binnen
edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
Studio Binnen
Studio Binnen
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

PROJECTEN

Studio Binnen is een interieurontwerp bureau voor zowel particulieren als de zakelijke markt. Waarvoor kun je bij Studio Binnen terecht? Danielle Puma, eigenaar van Studio Binnen; "Het allerbelangrijkste in mijn vak vind ik om een inrichting neer te zetten die de persoonlijkheid van de klant laat zien. Of het nu om een woonhuis of kantoor gaat, de inrichten moet passen bij wie er woont of werkt en iets unieks in zich hebben. Mijn interieurontwerpen kenmerken zich door een rustige, serene basis, die spannend wordt gemaakt door een mooi kleurenpalet en een aantal blikvangers in het interieur Zelf ben ik dan ook gek op de Scandinavische interieurs".

Je kunt bij Studio Binnen terecht voor advies over: indeling van de ruimte, styling advies, kleuradvies, lichtplan en ontwerpen voor maatwerk zoals keuken, badkamer en kasten. Ook kan Studio Binnen de uitvoering begeleiden en tegen aantrekkelijke korting inkoop doen.

Diensten
interieurontwerp Interieurstyling binnenhuisarchitectuur lichtadvies en kleuradvies.
Servicegebieden
Nederland Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland
Adres
sweelinckstraat 1
3581 RT Utrecht
Nederland
+31-615439397 studiobinnen.nl
Prof pin.png%7c52.0943625,5