office winhov: Architecten in Amsterdam | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
office winhov
edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
office winhov
office winhov
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

PROJECTEN

Office Winhov is opgericht door Joost Hovenier, Jan Peter Wingender en
Uri Gilad. Het bureau is in binnen- en buitenland actief op het gebied van architectuur en stedenbouw. De projecten van Office Winhov worden gekarakteriseerd door een zorgvuldige contextuele verankering en een voorliefde voor solide gebouwen met een sterke formele expressie. Office Winhov trok in 2006 de aandacht met twee woontorens in het Oostelijk Havengebied in Amsterdam.

Persoonlijke betrokkenheid staat aan de basis van ons werk. Daarbij zoeken we naar een voortdurende ontwikkeling door staande condities, randvoorwaarden en processen te ondervragen en onze ervaringen met andersoortige en internationale projecten in te brengen. Naast onze bouwprojecten verrichten wij ruimtelijk en programmatisch onderzoek en zijn wij betrokken bij het architectuuronderwijs.

Het bouwen en de geschiedenis van de architectuur zijn voor ons een constante referentie. Onze projecten ontwikkelen zich door zorgvuldige observatie, een nauwgezette analyse van locatie en programma en een voortgaande verfijning van het ontwerp vanaf de eerste schets tot en met de laatste uitvoeringstekening. Het grensvlak tussen gebouw en stad en de relatie tussen de publieke- en privé ruimte is essentieel in ons werk. Ons enthousiasme voor de stad leidt tot gebouwen die het karakter en de vitaliteit van de bestaande stedelijke structuur versterken. Een goed gebouw gaat daarbij ook lang mee. Hierin ligt onze betrokkenheid bij de technische, sociale en culturele duurzaamheid van de gebouwen die wij ontwerpen.

Diensten
architectonisch ontwerp
Awards
  • Daas Baksteenarchitectuur Prijs 2008
  • Fritz Hogerpreis 2012
  • Arie Keplerprijs 2015
Adres
obiplein 18b
1094 RB Amsterdam
Nederland
+31-206844446 www.winhov.nl
Prof pin.png%7c52.3601352,4