Bob Romijnders Architectuur & Interieur: Architecten in Nijmegen | homify
Wijzig profielfoto
Wijzig omslag
Bob Romijnders Architectuur & Interieur
Bob Romijnders Architectuur & Interieur

Bob Romijnders Architectuur…

edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
Wijzig omslag
Bob Romijnders Architectuur & Interieur
Bob Romijnders Architectuur...
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

PROJECTEN

Met veel liefde voor het vak creëert Bob Romijnders Architectuur & Interieur tijdloze ontwerpen. We ontwerpen vanuit de gebruiksfunctie. Een gebouw moet in de eerste plaats logisch en fijn leefbaar zijn en vanuit die functie streven we ernaar om het gebouw esthetisch te perfectioneren. Een ontwerp is pas goed als alles klopt: het volume, de maatvoering, de materiaalkeuze, een zorgvuldige afwerking, een strakke detaillering en bovenal het gevoel. Maar ook als de juiste balans is gevonden tussen de wensen van de opdrachtgever en de kwaliteiten van de omgeving waarin het gebouw zich bevindt.

Ons bureau bestaat uit jonge, gepassioneerde (interieur)architecten. Bob Romijnders (architect en interieurontwerper) combineert kennis en ervaring van/in de bouw met een verfijnd gevoel voor schoonheid. Bob ontwerpt veelal met de hand waardoor elk ontwerp tot in detail en met zeer veel gevoel ontworpen wordt. Niets in zijn ontwerpen is op toeval gebaseerd.

De dubbele specialisatie van Joep Rutgers (architect en constructeur) maakt hem tot een veelzijdige kracht binnen het bureau. Het stelt hem in staat om enkele stappen vooruit te denken in het ontwerpproces waardoor alle keuzes rationeel beargumenteerd worden. Met zijn realistische 3D renders weet Joep de wensen van opdrachtgevers tot in detail weer te geven.

Elke van Casteren (interieurvormgever) is een gepassioneerd ontwerper met een sterk gevoel voor sfeer, stijl, materiaal en kleur. Na het volgen van interieuropleidingen in Nederland en België is ze nu helemaal klaar om onze opdrachtgevers te voorzien van interieuradvies. Samen met de opdrachtgever tot een totaalontwerp komen, vindt ze het mooiste aan haar vak. “Het maakt niet uit welke stijl er gekozen wordt, als alles maar klopt tot in detail. Het moet iedere keer weer een beleving zijn om thuis te komen. Een wauw-effect creëren, daar streef ik naar.”

Na de opleiding bouwkunde werkte Yvonne Bruijsten (technisch tekenaar) enkele jaren bij een gerenommeerd technisch adviesbureau. Hier leerde ze de fijne kneepjes van het technisch uitwerken van een ontwerp. “In mijn vakgebied is het belangrijk dat er ook tijdens de uitwerking goed wordt meegedacht over hoe we het ontwerp kunnen verfraaien. Tot in de kleinste details.”Behalve ervaring op bouwtechnisch vlak heeft Yvonne ook jaren ervaring in de woningstoffering in het midden- tot hoge segment. Hierdoor heeft ze ook veel know-how op het gebied van stoffen en andere materialen.

www.bobromijnders.nl

https://www.youtube.com/watch?v=k7k0tUoKWAw

pinterest: https://www.pinterest.com/bobromijnders/

Diensten
Architectuur Interieur Meubelontwerp
Servicegebieden
particulieren, zakelijke klanten, en Nijmegen
Adres
Waldeck Pyrmontsingel 77
6524 BA Nijmegen
Nederland
+31-630005445 www.bobromijnders.nl
Prof pin.png%7c51.8401924,5