architectuurstudio Kristel: Architecten in Den Haag | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
architectuurstudio Kristel
edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
architectuurstudio Kristel
architectuurstudio Kristel
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

PROJECTEN

as-K zoekt oplossingen door heldere vragen te stellen, omdat goede vragen hun eigen antwoord impliceren. Herkenbare architectuur, waarin de functie van het gebouw en de stedenbouwkundige situatie centraal staan. Het ontwerpen is een zoektocht naar de essentie van de vraag, waarbij maatschappelijke relevantie nadrukkelijk van belang is. Functionele overwegingen leiden niet achteraf tot concessies aan de architectonische en ruimtelijke beleving, maar verrijken het ontwerp vanaf de eerste schets: evenwichtige architectuur met een eigen karakter.

Diensten
  • architectuur
  • nieuwbouw
  • renovatie
  • uitbreiding
Servicegebieden
Nederland
Adres
Saturnusstraat 60 – unit 106
2516AH Den Haag
Nederland
+31-614443941 www.as-K.nl
Prof pin.png%7c52.0653524,4