Wim Romijn Art: Kunstenaars & handwerkers in Vriescheloo | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3688:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Wim Romijn Art
edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
Wim Romijn Art
Wim Romijn Art
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

PROJECTEN

De Groningse illustrator, kunstschilder en auteur Wim Romijn geniet internationale faam als paardenschilder, daarnaast schildert hij landbouwhuisdieren en wildlife. Zijn ontwerpen en illustraties dienden voor de vervaardiging van kaarten, kalenders, posters, borduurpakketten, portfolio's en giclées.

In de platenboeken Het Werkpaard (1990), de bestseller Het Boerenpaard (1995), Paardenzot (1999), Van Ploegpaard tot Polopony (2003), de vierdelige serie Landelijke idylle (2004) en Boerenlanders (2011) schildert en beschrijft Wim het werken met paarden, het landleven van weleer en de natuur rondom de boerderij.

Verschenen interviews in kranten en tijdschriften en voor radio en televisie geven een persoonlijk beeld van de kunstenaar waarin hij vertelt over zijn werk en zijn fascinaties.

Tevens verschenen er meerdere publicaties van zijn hand en vele columns in de magazines Hart voor Dieren en Landleven. Zijn olieverven, acrylwerken, aquarellen en gouaches waren in acht musea te bezichtigen.

Diensten
  • Het in opdracht vervaardigen van platenboeken
  • kalenders en kaarten. Schrijven/illustreren van columns over de natuur en de klassieke landbouw.
Servicegebieden
Vriescheloo
Adres
Loosterweg 18
9699 TC Vriescheloo
Nederland
+31-597541895 www.wimromijnart.nl
Prof pin.png%7c53.0631554,7