Nina van Bart: Designer producten in Den Bosch | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Nina van Bart
edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
Nina van Bart
Nina van Bart
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

PROJECTEN

Materiaal ontwerper en art-director. Gespecialiseerd in structuur, print, kleur en sensitieve beleving. 

Ik ben Nina van Bart, in juni 2013 afgestudeerd op de Design Academy in Eindhoven bij de afstudeerrichting Man & Identity. In deze richting heb ik mezelf kunnen ontwikkelen als materiaal ontwerper, trend forecaster en art-director, sindsdien ben ik werkzaam als freelancer.

In mijn werk ligt de concentratie met name op het verhaal, de materialiteit en atmosferen die de zintuigen prikkelen. Elk project verbind vakgebieden in de wereld van film, fotografie, trendontwikkeling, materiaalontwikkeling, grafisch design, sculptuur,  en cultuur. 

Daarbij werk ik intuïtief als een kind, maak nieuwe verbindingen van extreme, en denk buiten de grenzen van de meest alledaagse materialen. Waar de persoonlijkheid van ambacht en perfectie van technologie samensmelten. Verder geloof ik in de kracht van samenwerken om de juiste talenten samen te laten komen. Dit brengt me op verassende vondsten en onbekende combinaties.

Diensten
  • Materiaal ontwerp
  • textiel
  • print en kleur advies.
Servicegebieden
Den Bosch
Adres
5211SP Den Bosch
Nederland
www.ninavanbart.nl
Prof pin.png%7c51.6916636,5