Archimees: Architecten in Hengelo | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Archimees
edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
Archimees
Archimees
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

PROJECTEN

Wordt u eigenaar van een bouwkavel of heeft u verbouwingsplannen, dan heeft u de mogelijkheid uw droomhuis te realiseren! Archimees schept letterlijk ruimte voor uw eigen wensen en ideeën, die we vertalen in een origineel en uniek ontwerp. Rekening houdend met uw wensen, uw smaak en uw budget, gaan we aan de slag met een ontwerp, dat tijdens het ontwerpproces altijd inzichtelijk is, omdat we driedimensionaal ontwerpen en tekenen. We maken impressies en een filmpje van uw toekomstige woning, zodat u later niet voor verrassingen komt te staan. 

Waar we u wel in willen verrassen is het ontwerp voor uw woning. We proberen altijd verder te gaan dan de verwachtingen en komen met originele oplossingen. Naast het maken van een ontwerp ontzorgt Archimees u door het maken van de bouwtekeningen, het contact te onderhouden met de gemeente en welstand, het het regelen van de omgevingsvergunning, de aannemersselectie te verzorgen en de begeleiding tijdens de bouw ter hand te nemen. We hebben de passie en ervaring in huis om uw wensen realiteit te laten worden. In een verblijvend en persoonlijk gesprek leggen we graag nader uit wat Archimees voor u kan (be)tekenen.

Diensten
ontwerp, uitwerking, en bouwbegeleiding
Servicegebieden
  • Hengelo
  • nieuwbouw
  • verbouw
  • herbestemming
  • moderne villa's
Adres
Louisestraat 5
7555TE Hengelo
Nederland
+31-647518469 www.archimees.nl
Prof pin.png%7c52.2608403,6