CG Interior Architecture

CG Interior Architecture

CG Interior Architecture
CG Interior Architecture
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

CG Interior Architecture is het interieur architectuur buro van Charlotte Girod.
Onder deze naam werkt zij samen met diverse partijen aan allerhande interieur opdrachten. Het werk van Charlotte Girod (1981) is divers: van het maken van het ontwerpen van interieurs tot het maken van video's. Het belangrijkste voor Charlotte is het werk als interieurarchitecte: het oplossen van ruimtelijke vraagstukken en het realiseren van een project dat niet alleen een mooi ontwerp maar ook een tevreden klant oplevert. Dit is een uitermate dienend beroep dat veel voldoening geeft. Al het werk dat Charlotte daarnaast doet, doet ze voornamelijk omdat ze het leuk vindt, maar ook omdat het elkaar uiteindelijk allemaal overlapt. Het een inspireert het ander. Bovenaan staan plezier in het werk, een prettige samenwerking en een mooi eindresultaat.

Inspiratie komt van opdrachtgevers maar ook van andere kunstenaars zoals van de architect Carlo Scarpa: "I believe that it is art that makes us grasp the reality of the world. It is the effort that man has made, since his beginning, to make clear for himself, through forms, his own existence."

Ze maakt naast haar werk als interieurarchitect vrij beeldend werk en ontwerpt producten. Een ontworpen stoel en kruk van haar hand zijn opgenomen in de collectie van het Museum für Kunst und Gewerbe in Hamburg. Ze werkte respectievelijk zeven jaar als interieurarchitecte voor Studio Voortman & Girod en twee jaar voor Girod & Van Doorn en was mede eigenaar en oprichter van beide buro's.

Ze is in 2005 aan de Academie van Beeldende Kunsten te Den Haag afgestudeerd als Bachelor of Design en staat ingeschreven in het architectenregister. In 2004 liep zij stage bij Merkx+Girod.

De jaren voor de academie heeft zij schilderlessen gevolgd bij Els Benjamins te Warder, bij CREA te Amsterdam en de oriëntatiecursus gedaan bij de Rietveld Academie te Amsterdam.

Diensten
 • interieur ontwerp
 • Meubel ontwerp
 • bouwbegeleiding
 • Freelance tekenwerk
Servicegebieden
 • interieurarchitectuur
 • interieur inrichting
 • Alle interieurs
Adres
1111JW Diemen
Nederland
+31-641549502 www.cg-interior-architecture.com

  Je profiel is 92% compleet

  92%
  • Vul bijvoorbeeld het veld profieldetails in om je profiel te optimaliseren

  Maak je profiel compleet voor een betere ranking als gebruiker