Architectenbureau Rutten van der Weijden: Architecten in Rotterdam | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3688:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Architectenbureau Rutten van der Weijden
edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
Architectenbureau Rutten van der Weijden
Architectenbureau Rutten va...
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

PROJECTEN

Als bevlogen full-servicebureau zien we ons zelf als katalysator binnen integrale bouwprocessen. In prikkelende gesprekken met de opdrachtgever(s) zoeken we naar de essentie van de opgave om die vervolgens nauwkeurig binnen de context, de randvoorwaarden en het budget vorm te geven.

Dat begint met het doorlichten van het programma van eisen. Hierin vormt de omgeving met zijn stedenbouwkundige randvoorwaarden een van de belangrijkste uitgangspunten. We kijken wat de mogelijkheden zijn en hoe we die in het ontwerp maximaal tot uitdrukking kunnen brengen. In de ontwerpfase maken we veel schetsen en 3D-modellen om het gewenste programma ruimtelijk te vertalen. Ruimtelijk inzicht bieden aan opdrachtgevers en toekomstige gebruikers is van essentieel belang voor de besluitvorming en voortgang in een vroeg stadium van het ontwerpproces. Bij de architectonische uitwerking gaan we vervolgens niet dogmatisch te werk: het eindresultaat vloeit voort uit een combinatie van randvoorwaarden. Vanzelfsprekend willen we ook gewoon een mooi gebouw maken, waar het prettig wonen, werken, leren, léven is!

Diensten
  • onderzoek
  • ontwerp
  • technische uitwerking en uitvoeringsbegeleiding van particuliere en professionele bouwopgaven
Servicegebieden
  • woonhuizen
  • appartementencomplexen
  • woon-zorggebouwen
  • transformaties van bestaande monumentale gebouwen
  • woon-zorgcentra
  • Herbestemming en transformatie
Adres
Lloydstraat 198
3006 AD Rotterdam
Nederland
+31-102121588 www.rvdw.nl
Prof pin.png%7c51.9027603,4