Ilse Damhuis Stijlvol Wonen

Beoordelingen

We hebben hier een fauteuil met hocker gekocht. Snelle en fijne communicatie, bezorging was ook top! De stoel zit heerlijk en staat prachtig in onze huiskamer.
ongeveer 1 jaar geleden
Goed bereikbaar
meer dan 1 jaar geleden
Wij kwamen voor een mooie lamp voor boven de eettafel, uiteindelijk is er een mooi plan neergelegd wat ons richting heeft gegeven voor de inrichting van onze woonkamer. Wij zijn ook erg blij met de salontafels, op de kleine zit een dienblad dat wij 's avonds tussen ons inzetten wanneer wij met de benen omhoog op de bank zitten. De lamp boven de salontafels is ook geadviseerd door Melanie van Studie Damhuis en past perfect in het geheel. Melanie bedankt voor het advies en jouw klantvriendelijkheid.
ongeveer 2 jaar geleden
Erg tevreden over advies en levering. Aanrader!
ongeveer 2 jaar geleden
Het gehele proces was top! Lars heeft voor ons een prachtig ontwerp gemaakt voor bijna het gehele huis, aan elk detail was gedacht. Voor vragen konden we altijd terecht en kregen we een snelle reactie. Een paar keer extra langskomen was geen probleem en altijd hadden ze de sfeermaterialen voor ons weer klaar liggen. Heel erg bedankt Lars!
meer dan 2 jaar geleden
Deskundig advies gehad voor het interieur, en zeer fijn geholpen👍🏻
meer dan 2 jaar geleden
Inspirerende omgeving! Zeer klantvriendelijk! Erg goed geholpen!
meer dan 2 jaar geleden
bijna 3 jaar geleden
meer dan 3 jaar geleden
ongeveer 4 jaar geleden
Mooi interieur, zoals de naam al zegt stijlvol wonen.
meer dan 4 jaar geleden
meer dan 6 jaar geleden
Vraag beoordeling aan