Hoveniersbedrijf Guy Wolfs

Projecten

Wij zijn een bedrijf met ruim 35 jaar ervaring in het ontwerp, aanleg en onderhouden van tuinen met iets extra's. Onze ontwerpen geven uw woning net dat beetje meer, waardoor ze zich onderscheiden van het reguliere scala. Particuliere tuinen zijn ons lust en ons leven en groen is onze passie .Ons werkgebied strekt zich derhalve uit door geheel Limburg en België, zowel vlaams als de waalse regio.

Diensten
Tuinontwerp Tuinaanleg Tuinonderhoud
Servicegebieden
Maastricht
Awards
Tuin van het jaar 2007 ,Tuin van het jaar 2008, Tuin van het jaar 2014
Adres
Emmastraat 4
6245 HV Eijsden
Nederland
+31-434092161 www.guywolfs.nl

Beoordelingen

Hier hetzelfde verhaal. Na afspraak en bezoek thuis om alles op te meten voor het verkrijgen van een offerte, nooit meer iets gehoord! Nog bericht achter gelaten op hun website, gebeld etc. Niets meer vernomen! Totaal onbetrouwbaar, onfatsoenlijk en beschamend....
5 maanden geleden
Komen gemaakte afspraken niet na, en steken erna goedkoop de schuld op de klant. Ze gebruiken blijkbaar graag het excuus dat hun emails wellicht in een spam folder zou beland zijn. Onzin... Met een eerlijk antwoord hadden we genoegen genomen.
5 maanden geleden
Wat een flut firma! Bijna anderhalf jaar wachten op een offerte! Tweemaal na herhaaldelijke telefoontjes een bezoek gehad voor het opnemen van onze wensen. De offerte zou binnen 2 weken komen. Vervolgens hoor je niets meer. Meerdere keren gebeld… de ene medewerker legt t bij de ander… vervolgens hoor je weer helemaal niets!!! Inmiddels een veel beter bedrijf gevonden in België!
5 maanden geleden