Superdutch: Architecten in Roermond | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Superdutch
edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
Superdutch
Superdutch
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

PROJECTEN

Superdutch is een ambitieus bureau met een grote passie voor het
ontwerpen op elk schaalniveau. Zij is actief op het gebied van architectuur, interieur, en design en werkt voor particulieren, bedrijven en de overheid. Bij elke opgave, staat altijd een integrale en conceptuele benadering centraal.

Om de kwaliteit van onze projecten te waarborgen en daarbij de communicatie met onze opdrachtgevers en de overige adviseurs te vergemakkelijken, werken wij al onze ontwerpen, geheel conform de BIM-methodiek (Building Information Model), volledig uit in 3D.

Voor onze opdrachtgevers kunnen wij het volledige traject verzorgen, vanaf de allereerste ontwerpschets, via het aanvragen van de benodigde vergunningen tot en met de bouwbegeleiding en oplevering.

Diensten
Architectuur & Design
Servicegebieden
Moderne eigentijdse architectuur
Adres
Thorbeckestraat 6
6042CR Roermond
Nederland
+31-627658628 www.superdutch.nl
Prof pin.png%7c51.1949834,5