TS architecten BV: Architecten in Vorden | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
TS architecten BV
edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
TS architecten BV
TS architecten BV
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

PROJECTEN

ONTWERPEND ONDERZOEKEN,
ONDERZOEKEND ONTWERPEN

Het architectonisch ontwerp is een continue onderzoek. Onderzoek naar al die aspecten die de context van de opgave vormen en vooral naar de samenhang hierin. Onderzoekend ontwerpen verloopt niet per definitie volgens gestructureerde methoden, architecten werken meer als alchemisten: zoekend naar goud met de ingrediënten die voorhanden zijn.

TS architecten is zo op een breed terrein actief. Vanzelfsprekend toegespitst op architectuur, vaak gestart vanuit stedenbouw en doorwerkend naar interieurontwerp, geven we ruimte aan de verbeelding.

Servicegebieden
  • woningbouw
  • kantoorgebouwen
  • woon-zorggebouwen
  • Huisartspraktijk
  • utiliteitsbouw
  • interieurontwerp
Adres
De Voornekamp 24
7251 VL Vorden
Nederland
+31-653219498 www.tsarchitecten.nl
Prof pin.png%7c52.1073861,6