Harvey Otten: Architecten in Amsterdam | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Harvey Otten
edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
Harvey Otten
Harvey Otten
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

PROJECTEN

Harvey Otten is architect. Sinds 1995 ontwerpt en begeleidt hij de bouw en verbouw van kleine en grote projecten. Hij bundelt de kennis van stoel tot stad, van de eerste schets tot het laatste detail in één persoon. Voor ontwikkelingen als de vernieuwbouw van de Jan Ligthartschool tot middeldure lofts en de herbestemming  van een Bijlmerparkeergarage tot World of Food nam hij zelf het initiatief. Om projecten te laten slagen is een goed georganiseerd proces en een prettige samenwerking cruciaal. Een ontwerp is pas geslaagd als in het gebouw prettig gewoond, gewerkt en geleefd wordt.
Harvey Otten maakt deel uit van de coöperatie XOOMlab. Vijftien ruimtelijke professionals werken samen op deze creatieve werkvloer op IJburg.

Servicegebieden
Amsterdam
Adres
Pedro de Medinalaan 87b
1086XP Amsterdam
Nederland
+31-621276432 harveyotten.nl
Prof pin.png%7c52.3620454,4