TrappenXL

Projecten

Met ruim 20 jaar ervaring is TrappenXL de specialist in het maken van design trappen op maat. Bij het realiseren van een design trap, staan de wensen van de klant centraal. Allereerst wordt door één van onze specialisten de bouwkundige situatie van uw woning onder de loep genomen. Vervolgens zal er door de tekenaars een 3D ontwerp worden gemaakt van de desbetreffende design trap, volledig aansluitend op uw wensen en bovendien binnen het gestelde budget. Wanneer de trap is gerealiseerd, zal deze worden geplaatst door onze ervaren montageploeg.

Diensten
Design trappen en Prijzentrappen.nl
Servicegebieden
Hoogeveen
Adres
Morsestraat 4
9703 BL Hoogeveen
Nederland
+31-528235595 www.trappenxl.nl

Beoordelingen

Bij TrappenXL hebben we voor onze nieuwbouwwoning een prachtige unieke stalen trap laten maken. We zijn gastvrij ontvangen en goed geadviseerd. Toen we onze trap voor het eerst zagen, wisten we helemaal zeker dat we de juiste keus hadden gemaakt! De levering was perfect. De loodzware trap is zonder enige beschadiging aan trap of muren gemonteerd. Echt vakwerk. Het resultaat is prachtig.
ongeveer 6 jaar geleden
TrappenXL heeft een schitterende trap afgeleverd, subtiel en een aandachtstrekker tegelijkertijd. Zeer geslaagd. Goed afgeleverd en zonder problemen gemonteerd.
meer dan 6 jaar geleden
Erg tevreden met onze nieuwe trap! Na een grote teleurstelling bij ons eerst benaderde leverancier waren wij erg wantrouwig geworden. Desalniettemin heeft TrappenXL zich aan hun reputatie gehouden en ons erg goed geholpen met ons huis te voorzien van een prachtige trap. De levering en plaatsing waren zoals beloofd erg snel en naar behoren.
meer dan 6 jaar geleden