Gunneweg & Burg

Projecten

Nieuw project

U bent op zoek naar een woning die voldoet aan al uw wensen voor een scherpe prijs dan is Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO) iets voor u. Gunneweg & Burg helpt u om samen met uw toekomstige buren deze droom werkelijkheid te maken.

Waren het voorheen projectontwikkelaars, woningbouwcorporaties of gemeentes die bepaalden hoe uw woning eruit ging zien, nu bepaalt u dat zelf! Met CPO bent u degene die de touwtjes in handen heeft. Samen met uw toekomstige buren bent u zelf opdrachtgever en ontwikkelaar. Wij helpen bij het opzetten van zo'n project, hebben de kennis om u goed te adviseren en begeleiden u tot aan de oplevering van uw woning.

Door onze brede ervaring met CPO projecten zijn wij in staat het proces soepel en snel te laten verlopen en ontwerpen voor u en uw buren een woning op maat.

Door te kiezen voor Gunneweg & Burg bespaart u tijd en geld en kunt u zich helemaal richten op het huis van uw dromen. Met inmiddels meer dan 250 gerealiseerde woningen brengen wij ook een schat aan ervaring mee.

Diensten
ontwerp en advies en realisatie
Servicegebieden
  • Collectief Particulier Opdrachtgeverschap
  • CPO
  • woningbouw
  • Renovatie
  • renovatie restauratie
  • Particuliere opdrachten
  • bewoners participatie
  • Rotterdam
  • Laat alle 8 servicegebieden zien
Adres
Mathenesserdijk 414h
3026 GV Rotterdam
Nederland
+31-108917298 www.gubu.nl

Beoordelingen

Bij ons CPO project hebben we veel gehad aan de hulp van GUBU. We wonen nu met met veel plezier in een voormalige kleuterschool die we samen met onze buren transformeerde naar 6 appartementen.
3 maanden geleden
Ik ben bewoner van CPO project Hof van Damiate. Mijn vrouw en ik hebben de samenwerking met GUBU als erg positief ervaren. Mijn vrouw en ik wilden geen alledaagse woning, dankzij de input van beide heren is er iets bijzonders uitgekomen. Een woning is nooit helemaal af, maar de basis is zo goed geslaagd dat we hier nog jaren plezier van gaan hebben.
3 maanden geleden
Bastiaan Burg en Kaspar Gunneweg van GUBU hebben ons op een ontspannen en zeer deskundige manier geholpen bij ons CPO-project. We hebben een energieneutraal en levensloopbestendig huis waarin we met veel plezier wonen.
3 maanden geleden