Magazine | homify

Magazine

In 5 grote stappen op weg naar een nieuw huis!

Bij het bouwen van een nieuw huis komt er heel erg veel op je af. Misschien spreek jij dan ook wel van ervaring, maar als dat niet het geval is dan zijn er gelukkig altijd manieren die jou een extra steuntje in de rug kunnen geven.

30 juni, 2019

Op zoek naar de juiste eetkamertafel

Gezellig tafelen is een leuk moment om met elkaar in gesprek te zijn. Voor sommige gezinnen is het vaste prik, waar anderen eigenlijk alleen aan tafel gaan als er familie of vrienden over de vloer komen.

29 juni, 2019

De bijzondere uitbreidingen van een Amsterdamse architect

Bij homify zijn we natuurlijk wel het een en ander gewend op het gebied van architectuur, maar toch worden ook wij met enige regelmaat verrast door de projecten die architecten en andere professionals bij ons laten zien.

28 juni, 2019

De kleuren van lente en zomer 2019!

Elk seizoen kent z’n eigen kleuren: het frisse groen van het voorjaar, het donkere groen van de zomer, de kleurenpracht die de herfst brengt en met een beetje geluk het wit van de sneeuw in de winter.

27 juni, 2019

De fraaiste voorbeelden van Scandinavisch wonen

Scandinavisch wonen: wat voor associatie komt dan bij jou naar boven? Je zou natuurlijk direct aan IKEA kunnen denken, en daar zit ook zeker wel wat in, maar Scandinavisch wonen is natuurlijk meer dan dat.

26 juni, 2019

Een balkontafel voor ieder balkon!

Een tuin is een heerlijke luxe voor iedereen die van mooi weer wil gaan genieten, maar als je een appartement of een bovenwoning hebt, dan heb je waarschijnlijk alleen maar de beschikking over een balkon.

26 juni, 2019

Behaaglijk warm met infraroodverwarming!

Als de mussen bijna dood van het dak vallen van de warmte, dan denk je misschien niet direct aan de verwarming in je huis. Maar zodra het buiten weer kouder begint te worden, dan is het uiteraard wel fijn dat je er warmpjes bij zit in je woning.

25 juni, 2019

6 prachtige prefab huizen!

Elke keer als we een artikel over prefab huizen publiceren, komt weer ter sprake dat een beetje van het negatieve aura rondom dit type woning weg moet worden genomen. En wat kun je dan beter doen dan de meest fraaie voorbeelden laten zien? Zoals je v…

25 juni, 2019

Dynamische ontwerpen van een Noord-Hollandse architect

Dat niet alle creativiteit in de provincie Noord-Holland uit Amsterdam en directe omgeving komt, bewijst het werk van Nico Dekker Ontwerp & Bouwkunde wel! Deze architect uit Nieuwe Nieuwdorp ontwerpt allerlei dynamische ontwerpen die de moeite va…

24 juni, 2019

De ideale combinatie van architectuur en bouwbegeleiding

Het bouwen van een huis is vaak een complex proces. Gelukkig zijn er heel veel professionals die jou terzijde kunnen staan. En hoe fijn is het dan als een professional meerdere functies combineert? Dat is het geval bij de architecten van Thijssen Ver…

24 juni, 2019