Magazine | homify

Magazine

De fraaiste voorbeelden van Scandinavisch wonen

Scandinavisch wonen: wat voor associatie komt dan bij jou naar boven? Je zou natuurlijk direct aan IKEA kunnen denken, en daar zit ook zeker wel wat in, maar Scandinavisch wonen is natuurlijk meer dan dat.

26 juni, 2019

Een balkontafel voor ieder balkon!

Een tuin is een heerlijke luxe voor iedereen die van mooi weer wil gaan genieten, maar als je een appartement of een bovenwoning hebt, dan heb je waarschijnlijk alleen maar de beschikking over een balkon.

26 juni, 2019

Behaaglijk warm met infraroodverwarming!

Als de mussen bijna dood van het dak vallen van de warmte, dan denk je misschien niet direct aan de verwarming in je huis. Maar zodra het buiten weer kouder begint te worden, dan is het uiteraard wel fijn dat je er warmpjes bij zit in je woning.

25 juni, 2019

6 prachtige prefab huizen!

Elke keer als we een artikel over prefab huizen publiceren, komt weer ter sprake dat een beetje van het negatieve aura rondom dit type woning weg moet worden genomen. En wat kun je dan beter doen dan de meest fraaie voorbeelden laten zien? Zoals je v…

25 juni, 2019

Dynamische ontwerpen van een Noord-Hollandse architect

Dat niet alle creativiteit in de provincie Noord-Holland uit Amsterdam en directe omgeving komt, bewijst het werk van Nico Dekker Ontwerp & Bouwkunde wel! Deze architect uit Nieuwe Nieuwdorp ontwerpt allerlei dynamische ontwerpen die de moeite va…

24 juni, 2019

De ideale combinatie van architectuur en bouwbegeleiding

Het bouwen van een huis is vaak een complex proces. Gelukkig zijn er heel veel professionals die jou terzijde kunnen staan. En hoe fijn is het dan als een professional meerdere functies combineert? Dat is het geval bij de architecten van Thijssen Ver…

24 juni, 2019

Inspirerende penthouses van Haagse bodem

Als je een geregelde bezoeker bent van homify, dan heb je vast wel eens een project van Archipelontwerpers uit Den Haag voorbij zien komen. De moderne ontwerpen van deze architecten zijn zonder meer de moeite waard om te bekijken.

23 juni, 2019

Een pannenkoekplant stekken: hoe doe je dat?

Je hebt ze vast wel eens vaker gezien, want ze zijn op dit moment heel erg hip: pannenkoekenplanten. Ze zorgen voor een leuk groen tintje in je interieur en je kunt ze ook nog eens gemakkelijk stekken.

19 juni, 2019

Huiselijkheid op de werkvloer!

Een tijdje geleden lieten we je wat zien van het fraaie werk van de architecten van YBB Architecture Amsterdam. Hun ontwerpen voor bedrijfsgebouwen spraken zo tot de verbeelding dat we besloten hebben om hier nog een artikel aan te wijden.

18 juni, 2019

Leuke ideeën om de privacy in je tuin te verhogen

Als de warme dagen weer aangebroken zijn, wil jij uiteraard optimaal van je tuin kunnen genieten. Het is dan echter vervelend als de buren de hele tijd met jou mee kunnen kijken.

17 juni, 2019