Magazine

De Beste Tips voor een Gezellige Valentijnsdag

In twee weken is het Valentijn en dat betekent dat we ons allemaal weer van onze meest romantische kant willen laten zien. Veel koppels zullen kiezen voor een diner in een restaurant of zelfs een romantisch uitje met elkaar in bijvoorbeeld een romant…

04 februari, 2023

Ontdek Vloerkleden, Vloerbedekking en Tapijten voor Andere Ruimtes dan Je Woonkamer

Denk je aan vloerkleden en andere tapijten, dan denk je al snel aan de woonkamer. Toch zien we vloerkleden ook gerust in andere ruimtes terugkeren. De hal, de badkamer, de trap en zelfs de muur en de tuin: hier vind je gerust tapijten en kleden terug.

01 februari, 2023

Ontdek Deze Minimalistische Decoratie-Ideeën voor Je Huis

Minimalisme betekent niet dat je helemaal geen decoraties in je huis mag toelaten. Minimalisme draait om het gebruik van zo min mogelijk spullen, simpele vormen en kleuren maar mag gerust speels en gezellig zijn.

31 januari, 2023

Ontdek bijzondere badkamers met een ijzersterk design én een verhaal

De badkamer is een ruimte die we vaak compleet functioneel en strak inrichten. Dat is logisch, want de badkamer is niet dezelfde ruimte als een woon- of slaapkamer waar je veel tijd doorbrengt.

30 januari, 2023

Ontdek Verschillende Opties om Je Huis Te Verwarmen Tot de Lente

De lente laat nog even op zich wachten, hoe sterk we er misschien ook naar verlangen. Tot de dagen echt weer langer en warmer worden, zullen we dus nog onze huizen moeten verwarmen.

28 januari, 2023

Zijn Duo Rolgordijnen Twee Keer Beter?

Als je van 1+1 aanbiedingen houdt dan moet je zeker even verder lezen. Twee is een belangrijk getal. Samen sta je sterker, twee weten meer dan één, als je ergens twee van hebt dan kun je met iemand anders delen. Daarmee komen we op duo rolgordijnen.

26 januari, 2023

Slimme gordijnen als basis van een smart home

Wat zijn handelingen in huis die eigenlijk overbodig zijn, zaken die je net zo goed aan technologie kunt overlaten? Een CV die de temperatuur in huis regelt bijvoorbeeld, of een luchtreiniger die inschakelt als de lucht is huis niet meer optimaal is.

25 januari, 2023

Help! Ik heb mezelf buitengesloten, wat nu?

Het kan altijd een keer gebeuren en het is iedereen wel is een keer overkomen. Je bent je sleutels kwijt of je trekt in alle haast de deur dicht en dan bedenk je je mijn sleutels liggen nog binnen… .

25 januari, 2023

Aantrekkelijke Restaurants Dankzij Uitzonderlijke Akoestische Panelen

In een restaurant is rust één van de belangrijkste factoren bij het creëren van een comfortabele omgeving. Overmatig lawaai kan nogal ongepast zijn, waardoor klanten geïrriteerd en vermoeid raken.

25 januari, 2023

Hoe Kun Je de Logeerkamer Efficiënter Gebruiken?

Heb je een logeerkamer in huis? Dan gebruik je die misschien niet zo vaak. Gasten verwelkom je misschien een paar keer per jaar om te blijven slapen. De rest van het jaar functioneert de kamer maar weinig efficiënt.

24 januari, 2023