Magazine | homify

Magazine

7 schitterende ontwerpen voor een kleine tuin

Allemaal hebben we zo nu en dan wat frisse lucht nodig en een andere omgeving. We kunnen op reis gaan naar een verre bestemming, maar je kan het ook wat dichter bij zoeken in je eigen achtertuin.

28 februari, 2021

6 geweldige dingen die je met een lege kamer kunt doen

Je hebt een lege kamer in je woning zoals een zolder, de kelder of gewoon een slaapkamer die je niet optimaal gebruikt. Misschien fungeert het op dit moment zo'n beetje als washok, opslag of rommelhok, maar toch kun je met die kamer veel meer doen da…

28 februari, 2021

10 geweldige oplossingen voor kleine keukens!

Je hebt een kleine keuken. So what? Denk je dat je alleen maar met een grote keuken een prachtige keuken kunt creëren? Think again. In plaats van er een drama van te maken, kun je het ook als een uitdaging zien.

28 februari, 2021

31x een fenomenaal hoofdeinde van je bed!

Eén van de meest interessante manieren om je slaapkamer te verfraaien is om het bed te accenturen via de vorm, kleur of materiaal. Trends van dit moment zijn de gewatteerde hoofdeindes die gecapitonneerd zijn of hoofdeindes van smeedijzer.

27 februari, 2021

Een muur uitbreken kan niet zomaar – dit moet je echt weten

Een muur in je huis slopen is makkelijker gezegd dan gedaan. Er komt een heleboel bij kijken. Een aantal dingen daarvan willen we vandaag in dit Ideabook met je doornemen. Het spreekt voor zich dat het slopen van een muur iets oplevert.

27 februari, 2021

26 ideeën om te kopiëren voor een mediterrane tuin!

Gaat je hart wat sneller kloppen wanneer je aan de Middellandse Zee denkt? Bijvoorbeeld aan alle palmbomen en felgekleurde bloemen? Waarom zou je dan niet zelf een mediterrane tuin aanleggen? Want wanneer je daar in zit, heb je elke dag het gevoel al…

27 februari, 2021

Bijzonder: naar het strand in je achtertuin!

In een strandtuin ruik je de zee en hoor je de golven in de branding. De kleuren zijn licht, de materialen natuurlijk en de beplanting is als een duinlandschap. De sfeer van de zee met de voeten op het zand en de schelpen.

27 februari, 2021

14 ideeën om je slaapkamer mooi en gezellig te maken

Onze slaapkamer is de mooiste kamer van het hele huis. Niet alleen omdat de decoratie er vaak top is, maar ook omdat we er grootste deel van de tijd doorbrengen tijdens slapen, dromen, alleen te zijn, dagdromen, plannen maken en onze talenten te verf…

26 februari, 2021

Een hortensia verplaatsen: een kleine handleiding

De hortensia is een plant die voor schitterende bloemen zorgt. Dat deze bloemen ook nog eens een hele lange bloeiperiode hebben, maakt het er alleen maar mooier op om een plant als deze in je tuin te plaatsen.

26 februari, 2021

25 geniale ideeën voor je douche

Sommige van ons verkiezen een bad in plaats van een douche, terwijl andere dan weer resoluut voor die laatste kiezen. Behoor je tot die laatste groep? Dan heb je geluk want dan is dit ideabook zeker iets voor je! Of je nu een minibadkamer hebt of jui…

25 februari, 2021