Magazine | homify

Magazine

Een kijkje in de keuken van de architect!

Architecten houden zich bezig met het ontwerpen van gebouwen in het geheel, maar het komt ook vaak voor dat ze zich met de inrichting van een huis bezighouden. In dit geval nemen we het werk van Thijssen Verheijden Architecture & Management onder…

18 maart, 2019

Architectuur in Amsterdam met de focus op licht!

Bij homify laten we je architectuur in vele vormen zien. Een gemeenschappelijke deler die al die projecten hebben is dat licht en lichtinval in vrijwel alle ontwerpen een belangrijke rol inneemt.

15 maart, 2019

Sfeervol door architect gerenoveerd woonhuis in Ouderkerk aan de Amstel

Woningen uit de jaren zeventig zijn fraai, maar hebben soms wat nadelen. Vaak is er namelijk onvoldoende ruimte wanneer je graag een grote, open leefkeuken wilt. Een mooie grote uitbouw is dan de ideale oplossing.

05 februari, 2019

Houten accenten & kalkverf uit Lelystad: een fraai duo!

De natuur is hot en we voegen deze toe daar waar we maar kunnen. In dit tijdperk van toenemende digitalisering verlangen we terug naar een simpeler leven. Dit vertaalt zich in veel groen en natuurlijke materialen in onze interieur designs.

04 februari, 2019

Voor en na: een interieurontwerper knapt een tuin op!

Dat iemand interieurontwerper is, hoeft natuurlijk niet te zeggen dat die zich alleen maar met de inrichting van woningen bezighoudt. In dit geval is het namelijk zo dat de expert van Whitehouse Decorations een zeer fraaie tuin heeft opgeknapt.

03 februari, 2019

Twee specialismen gecombineerd: architectuur en interieurontwerp!

Als je regelmatig een kijkje op homify neemt, dan weet je als geen ander dat je heel veel verschillende professionals kunt vinden. Vaak zijn de vakgebieden behoorlijk afgebakend, maar soms kom je een interessante ‘cross over’ tegen.

02 februari, 2019

Een architect realiseerde een bijzondere eco farm bij Breukelen

Bij homify ben je gewend om vaak de mooiste ontwerpen van woonhuizen tegen te komen. Een enkele keer kom je een kantoorgebouw tegen of een appartementencomplex. Woonboerderijen zijn ook van die projecten die we regelmatig zien, maar een eco farm die…

01 februari, 2019

Erg fraai: Haagse architecten aan het werk in IJburg!

Nederlandse steden zijn over het algemeen erg trots op hun ‘lokale helden’. Als bijvoorbeeld een architect in een bepaalde stad is gevestigd, ontwerpt die vaak veel projecten in eigen stad.

31 januari, 2019

Een stijlvolle woonkamer dankzij deze Noord-Hollandse interieurontwerper!

Heb jij wat moeite met inrichten? Dan kan de juiste interieurontwerper jou uiteraard verder op weg gaan helpen! Een stijlvolle woonkamer kan het resultaat zijn, dat ga je zo meteen zien! We laten je namelijk werk zien van de interieurontwerpers van W…

30 januari, 2019

Een greep uit het werk van een veelzijdige architect

Het werk van een architect kan heel veelzijdig van aard zijn. En in het geval van MEF Architect uit Vinkeveen is dat ook zeer zeker het geval. Of het nou om in bouwwerken in Italië gaat of in Nederland of om een woonhuis of een complete spa: de archi…

19 januari, 2019