Magazine | homify

Magazine

Twaalf (kleine) rustieke keukens

De stijl van de keuken kan een weerspiegeling zijn van de sfeer in de rest van je huis, maar je kunt er ook voor kiezen om hiermee een iets andere weg in te slaan. Uiteraard hoef jij je daarbij niet aan een stijl te houden.

16 januari, 2020

Een prachtige woninguitbreiding in Amsterdam-Zuid

Amsterdam is een zeer gewilde plek voor mensen om zich te vestigen. De hoofdstad van Nederland is dan ook de grootste stad van het land en het valt niet altijd mee om hier een woning te kunnen bemachtigen.

07 januari, 2020

De leukste accessoires voor je huis!

Je interieur even een leuke nieuwe twist geven met een klein meubelstuk of een leuke accessoire kan je ontzettend veel voldoening geven. Bij homify geven we je dan ook graag de inspiratie voor de leukste accessoires voor je huis.

06 januari, 2020

Praktisch én persoonlijk: unieke infraroodverwarming

Je hebt misschien al wel eens vaker bij homify iets gelezen over infraroodverwarming. Deze vorm van verwarmen zorgt voor een directe en plaatselijke verwarming die erg praktisch en aangenaam is, maar kent ook een hele leuke andere kant.

20 december, 2019

Een tijdelijk hotel in een oude gevangenis!

De meeste projecten die je bij ons op homify tegenkomt zijn bedoeld voor een wat langere termijn. Maar in dit geval laten we je iets zien dat in deze vorm al niet meer bestaat.

17 december, 2019

Een fantastische luxe slaapkamer met inloopkast

Slapen als een vorst? Dat kan in de luxe slaapkamer die we je zo gaan laten zien! Menig hotel kan een puntje zuigen aan de prachtige entourage die we voor je zo gaan laten zien! En bij een luxe slaapkamer mag een fraaie inloopkast natuurlijk ook niet…

16 december, 2019

Het mooiste werk van een veelzijdige architect

Een architect is doorgaans degene die een gebouw ontwerpt en daarbij voornamelijk de focus legt op de buitenkant van een huis of ander bouwwerk. Sommige architecten gaan echter verder dan dat en zorgen ook dat de inrichting op fraaie wijze wordt verz…

15 december, 2019

16 moderne badkamers ter inspiratie!

De badkamer: een plek waar jij je snel even opfrist of waar je juist de tijd neemt om je grondig te reinigen en te ontspannen. Wat je er nou ook precies doet, naast functionaliteit is het ook vooral belangrijk dat de stijl en sfeer van de badkamer go…

14 december, 2019

Architectuur bij de kust!

In het prachtige duinlandschap in de buurt van het Noord-Hollandse Castricum is een prachtig stukje architectuur te vinden. Dicht bij de kust gelegen een schitterende plek om te wonen en dat dan ook nog eens in een huis dat er ontzettend leuk uit is…

13 december, 2019

Kantoren die je energie geven!

Als je een kantoorbaan hebt, dan weet je als geen ander hoe belangrijk is dat jij je op je werkplek ook een beetje thuis voelt. En wij weten uit ervaring dat het qua sfeer en stijl op heel wat werkplekken vrij droevig gesteld is.

12 december, 2019