Magazine

De Beste Ideeën voor Interieurdecoratie in Ieder Huis

Je interieur is nooit af en decoratieve ideëen geven de finishing touch aan je woning. Het is soms lastig om te bepalen welke laatste touch je wilt geven aan je interieur. Meestal doen we dat door verschillende accessoires toe te voegen zoals planten…

29 augustus, 2021

Inspiratie voor Leuke Decoratie in Huis

Ons huis is nooit af en we decoreren ons suf. In dit Ideabook geven we je enkele huisdecoratie tips en huisdecoratie ideeën voor een modern huis. Je ontdekt hoe je een leuke en gezellige woning krijgt, zonder een overdaad aan accessoires en spulletje…

17 augustus, 2021

13 Tips voor een Stofvrij Huis

Onze huizen zijn soms enorme stofverzamelingen. En dat is niet fijn, want stof is ongezond en kan enorme allergische reacties opleveren. Je zit niet te wachten op vervelende jeukende ogen, niesbuien en een verstopte neus door al dat stof.

17 augustus, 2021

Kleuren Gebruiken in een Scandinavisch Interieur

Scandinavische interieurs hebben doorgaans wit als basis. Deze kleur geeft je woning licht en ruimte. In Scandinavische landen is dat belangrijk omdat in de winter de zon zeer vroeg ondergaat (in de meest noordelijke delen van Noorwegen en Zweden is…

29 juni, 2021

12 prachtige kleuren om de muren van je kleine woonkamer te schilderen

Welke kleuren kun je nu het beste kiezen voor het schilderen van een woonkamer. Het meest voor de handliggend lijkt wit te zijn, toch? De kamer wordt er zeker optisch groter van, maar is het dan ook een sfeervolle kamer? Dat is niet noodzakelijk het…

26 mei, 2021

Het zen-moment in je huis: een geïntegreerd aquarium

Stel je voor dat je na een drukke dag thuis komt van je werk. Je gaat op de bank zitten. De lampen zijn nog niet aan en je kijkt aan tegen een blauw lichtschijnsel waar allerlei gekleurde tropische vissen langzaam en rustig rondzwemmen.

24 april, 2021

10 ideeën voor een kleine woon-/eetkamer

Je ziet het in veel hedendaagse interieurs: de eetkamer die naadloos over gaat in de woonkamer. Hartstikke leuk natuurlijk, maar er zijn wel een paar dingen waar je aan moet denken.

23 april, 2021

6 geweldige ideeën voor indirecte verlichting

Licht is onontbeerlijk in ieder huis. Daglicht door de ramen en als het donker wordt zorgen lampen in huis voor een aangename en sfeervolle verlichting. Lampen heb je natuurlijk in alle soorten en maten.

21 april, 2021

Een nis in de muur: zo leuk en handig kan het zijn

Je kunt natuurlijk nooit genoeg plekken hebben in je huis waar je dingen kunt opbergen. Dat kunnen kasten, planken of tafeltjes zijn. De ene keer wil je datgene wat je opbergt juist niet zien en de andere keer weer wel.

15 april, 2021

15 woonkamermuren die een beklijvende indruk achterlaten

Heb je een leegstaande muur in de woonkamer en wil je die graag wat opvrolijken of ga je voor de eerste keer de woonkamer inrichten en ben je op zoek naar leuke en unieke ideeën? Dan ben je bij dit ideabook aan het perfecte adres.

13 april, 2021