Magazine

12 prachtige kleuren om de muren van je kleine woonkamer te schilderen

Welke kleuren kun je nu het beste kiezen voor het schilderen van een woonkamer. Het meest voor de handliggend lijkt wit te zijn, toch? De kamer wordt er zeker optisch groter van, maar is het dan ook een sfeervolle kamer? Dat is niet noodzakelijk het…

26 mei, 2021

Het zen-moment in je huis: een geïntegreerd aquarium

Stel je voor dat je na een drukke dag thuis komt van je werk. Je gaat op de bank zitten. De lampen zijn nog niet aan en je kijkt aan tegen een blauw lichtschijnsel waar allerlei gekleurde tropische vissen langzaam en rustig rondzwemmen.

24 april, 2021

10 ideeën voor een kleine woon-/eetkamer

Je ziet het in veel hedendaagse interieurs: de eetkamer die naadloos over gaat in de woonkamer. Hartstikke leuk natuurlijk, maar er zijn wel een paar dingen waar je aan moet denken.

23 april, 2021

6 geweldige ideeën voor indirecte verlichting

Licht is onontbeerlijk in ieder huis. Daglicht door de ramen en als het donker wordt zorgen lampen in huis voor een aangename en sfeervolle verlichting. Lampen heb je natuurlijk in alle soorten en maten.

21 april, 2021

Een nis in de muur: zo leuk en handig kan het zijn

Je kunt natuurlijk nooit genoeg plekken hebben in je huis waar je dingen kunt opbergen. Dat kunnen kasten, planken of tafeltjes zijn. De ene keer wil je datgene wat je opbergt juist niet zien en de andere keer weer wel.

15 april, 2021

15 woonkamermuren die een beklijvende indruk achterlaten

Heb je een leegstaande muur in de woonkamer en wil je die graag wat opvrolijken of ga je voor de eerste keer de woonkamer inrichten en ben je op zoek naar leuke en unieke ideeën? Dan ben je bij dit ideabook aan het perfecte adres.

13 april, 2021

18 leuke tv-ideeën voor kleine kamers

Klaar om een serie te binge-watchen of een echte cinema avond te beleven? Perfect! Maar waar plaats je nu je tv? In de woonkamer, slaapkamer of in een andere kamer? Een tv in een kleine kamer plaatsen is misschien niet iets waar je dagelijks over nad…

31 maart, 2021

Luxe woonkamers: inspiratie voor genieters

De woonkamer, een plek om bij te komen en om te ontspannen. Vandaag gaan we een aantal luxe woonkamers laten zien. Luxe kan op verschillende manieren tot uiting komen, In materialen, stijl, kleurgebruik.

28 maart, 2021

Hoe vind je de juiste salontafel? 9 vragen die je jezelf moet stellen!

Een woonkamer zonder salon- of koffietafel is onpraktisch, ongezellig, en bovendien vrijwel ondenkbaar. Maar niet iedereen is zich bewust van de talloze kanten en mogelijkheden waarmee je met dit type meubelstuk heen kan.

22 februari, 2021