Magazine

Ontdek Deze Minimalistische Decoratie-Ideeën voor Je Huis

Minimalisme betekent niet dat je helemaal geen decoraties in je huis mag toelaten. Minimalisme draait om het gebruik van zo min mogelijk spullen, simpele vormen en kleuren maar mag gerust speels en gezellig zijn.

31 januari, 2023

Zo Kun Je Je Woonkamer een Nieuwe Look Geven

Het begin van een nieuw jaar nadert en dat betekent dat we afscheid nemen van 2022. Een nieuw jaar betekent daarom vaak ook het nemen van goede voornemens. Een van die voornemens kan het opknappen van je woonkamer zijn.

09 december, 2022

Natuurlijk of Synthetisch: Past een Wollen Vloerkleed Bij Mij?

Een wollen vloerkleed kan een geweldige aanwinst voor elke kamer zijn. Het voegt niet alleen comfort en stijl toe, maar houdt je huis en voeten ook warm in de winter. Maar als je al een poosje op zoek bent naar een nieuw vloerkleed, zal het je niet o…

09 december, 2022

Blaas Jouw Woonkamer Nieuw Leven in voor Minder dan € 100: 13 Tips

Een make-over geven aan eender welke kamer kan relatief duur uitvallen, zeker als je bijvoorbeeld een nieuwe vloer wil leggen, een nieuwe kleur op de muren wil aanbrengen of wat nieuw meubilair wil kopen.

28 november, 2022

Wat is de Ideale Manier om de Meubels in Je Woonkamer te Plaatsen?

Meubels plaatsen in de woonkamer lijkt een makkelijk klusje. Toch kan het flink tegenvallen om meubels op een fatsoenlijke en prettige manier in je kamer te plaatsen. In dit artikel gaan we dieper in op het goed plaatsen van meubels in je woonkamer e…

30 oktober, 2022

Praktische en Nuttige Meubels voor in de Woonkamer

De meubels in je woonkamer moeten zowel mooi zijn als praktisch en nuttig. Je wilt immers al je spullen kwijt kunnen in je woonkamer en meubels gebruiken voor allerlei dagelijkse bezigheden.

08 oktober, 2022

De Beste Soort Bank in Overeenstemming met Je Woonkamer Kiezen

De bank is het centrale middelpunt van je woonkamer. Hier draait alles om in het interieur. Je wilt dan natuurlijk dat de bank mooi in de kamer past en matcht met alles wat er al staat.

12 september, 2022

Alles over Ladekasten, Vitrines en Opbergen in de Woonkamer

Kastruimte, ladekasten en vitrines. We hebben allemaal plaats nodig om spullen op te bergen, maar in de woonkamer is dat soms lastiger gezegd dan gedaan. Je wilt daar namelijk niet alleen dat spullen goed opgeborgen kunnen worden, je wilt ook dat je…

02 september, 2022

Krijg een Betere Nachtrust met een Goed Hoofdkussen op Maat

We brengen allemaal een derde van ons leven slapend door. Je wilt dit natuurlijk op een zo comfortabel mogelijke manier. Na een lange en drukke dag is er namelijk niks fijner dan je hoofd op je kussen te leggen en lekker te gaan slapen.

31 augustus, 2022

Wat te Doen met Je Interieur bij Grote of Kleine Ramen?

De ramen van je woning bepalen voor een groot deel wat je met je interieur doet. Ramen zorgen namelijk voor lichtinval in huis waardoor je interieur er anders uit kan zien.In dit artikelen zoomen we in op de mogelijkheden met je interieur bij zowel g…

22 juni, 2022