woonkamer magazine

Magazine

Zo richt je je kleine woonkamer met open keuken in

Een kleine woonkamer met open keuken is knus en gezellig, zeker met de naderende feestdagen. Maar toch kan het soms een hele klus zijn om zo'n kleine ruimte praktisch in te richten.

02 december, 2020

7 voortreffelijke tips van PURE & ORIGINAL omtrent verfkeuzes voor in je woonkamer

De winter is in aantocht. Dit betekent minder tijd buiten en meer tijd binnen. Hoe ga je de opkomende wintermaanden doorkomen? Ga je je kookkunsten wat bijschaven, de boeken verslinden die je altijd al wou lezen, of ga je je huis eens een likje verf…

28 november, 2020

De 8 Beste Feng Shui Kleuren om in huis te hebben

Als je toe bent aan iets nieuws, ontdek dan eens welke effecten je in je huis kunt bereiken met kleur. Een huis met enkel spierwitte muren en geen andere kleurendynamiek, is allesbehalve sfeervol.

20 november, 2020

Je tapijt net zo mooi houden als op de dag dat je het kocht: het kan!

Een tapijt is een prachtige sfeermaker voor diverse ruimten. We gebruiken een tapijt het meeste in de woonkamer. Het schept eenheid in het interieur, creëert een warme ambiance en voelt heerlijk zacht aan aan je voeten op koude winteravonden.

10 november, 2020

Lange woonkamer: zo doorbreek je hem!

Maar al te vaak zien we in de woonkamer alle meubels netjes op een rij opgesteld staan langs de muur. Zo lijkt een wat smalle, langgerekte woonkamer alleen nog maar langer. En je wilt natuurlijk niet dat je woonkamer eruit ziet als een lange smalle g…

01 november, 2020

Laat je verwonderen door deze zeven merkwaardige vloeren voor in de woonkamer

Of je de woonkamer nu alleen maar gebruikt om ‘s avonds in te relaxen met de familie en vrienden, of of je die ook gebruikt om in te werken en te eten, je zal altijd enorm veel tijd doorbrengen in de living.

25 oktober, 2020

Herinrichten met kleuren en accessoires

Het herinrichten van je huis is iets wat je misschien wel regelmatig doet. Maar soms zie je zelf door de bomen het bos niet meer en heb je de expertise van een professional nodig om jou het spreekwoordelijke licht weer te laten zien.

26 maart, 2019

Muurdecoratie in de woonkamer: waar kies jij voor?

Je woonkamer op een leuke manier inrichten is echt niet zo heel erg moeilijk, maar soms ontbreekt het je gewoon een beetje aan inspiratie. Neem nou de muurdecoratie in de woonkamer, hoe moet je daar mee aan de slag gaan en waar kies jij voor? Wij heb…

28 december, 2018

Een speelhoek in de woonkamer: leuke tips en ideeën!

Kinderen kunnen spelen als geen ander en hoeveel je ook van je kids houdt, telkens struikelen over hun speelgoed is iets waar je niet op zit te wachten. Een speelhoek in de woonkamer kan er voor zorgen dat ze hun eigen plekje hebben, waar het speelgo…

14 december, 2018

De indeling van de woonkamer: optimaal genieten met deze tips en tricks!

Je maakt er elke dag gebruik van: de woonkamer. Waarschijnlijk sta je vast niet zo heel erg vaak stil bij de indeling van de woonkamer, maar om optimaal te kunnen genieten van de ruimte is dat eigenlijk wel erg handig.

12 december, 2018