Magazine

Supercreatieve ideeën voor een kleine woonkamer

In een kleine woonkamer heb je simpel weg te maken met een beperkte woonruimte. Dan wordt er een beroep gedaan op je creativiteit. Vandaag laten we je een aantal supercreatieve ideeën voor een kleine woonkamer zien die jou kunnen inspireren om lekker…

11 januari, 2018

16 leuke ideeën voor de woonkamer

De woonkamer leuk en gezellig inrichten valt nog niet altijd mee. Soms heb je gewoon even een extra zetje nodig om weer tot nieuwe inspiratie te komen. Uiteraard zorgen wij daar bij homify graag voor! Daarom hebben we uit het werk van diverse experts…

09 januari, 2018

Een woonkamer voor elk sterrenbeeld - ontdek die van jou!

Sterrenbeelden en horoscopen; de een is er gek op, de ander gelooft er niet in. Wij vinden het leuk om zo nu en dan een artikel aan het onderwerp te wijten en dit keer leggen we dit link met de woonkamer.

05 januari, 2018

Schitterende woonkamers in elke stijl

Vandaag staat de woonkamer centraal. Een van de meest belangrijke ruimtes in huis. Niet alleen maar voor het samenzijn met het gezin maar ook om te ontspannen en op te laden. Een ruimte dus om even goed over na te denken qua inrichting.

05 januari, 2018

28 kleine woonkamers met een hoekbank - deel 2

Een kleine woonkamer inrichten is niet eenvoudig: het is belangrijk om het meeste uit de beschikbare ruimte te halen om de woonomgeving comfortabel, functioneel en ruim aan te laten voelen.

24 december, 2017

28 kleine woonkamers met een hoekbank - deel 1

Een kleine woonkamer inrichten is niet eenvoudig: het is belangrijk om het meeste uit de beschikbare ruimte te halen om de woonomgeving comfortabel, functioneel en ruim aan te laten voelen.

23 december, 2017

7 mooie kleine woonkamers ter inspiratie

Het kan lastig zijn om een kleine woonkamer in te richten. Toch is het niet nodig om meteen te wanhopen, want er is waarschijnlijk meer mogelijk qua inrichting dan je zou denken.

14 december, 2017

40 schitterende woonkamers met neutrale kleurtinten..

Het is zonder twijfel een multifunctionele ruimte die plezier en ontspanning biedt, maar ook een plek waar het hele gezin samenkomt. Vandaag nemen we de woonkamer onder de loep! Deze 40 woonkamers laten een mix zien van moderne interieurs met een pal…

22 november, 2017

10 manieren om een prachtige woonkamer te creëren

Vraag je je weleens af hoe je een woonkamer kunt inrichten die echt buitengewoon mooi is? Dan heb je het juiste artikel gevonden om te lezen! We hebben tien tips en tricks voor je op een rijtje gezet en onthullen hoe je een prachtige woonkamer kunt…

13 november, 2017

10 tips voor een woonkamer uit een designtijdschrift

We hebben het allemaal wel eens. Dat je op een luie zondagmiddag een tijdschrift doorbladert en de ene naar de andere prachtige designwoonkamer voorbij ziet komen. En je denkt: dat wil ik ook, maar jeetje wat zou dat kosten.

13 oktober, 2017