Magazine

Een biohaard zorgt voor elegantie en warmte: Ontdek er alles over!

Voor mij is er niets zo goed tegen de kou van de herfst en de winter als de charmante biohaard, een samensmelting van schoonheid en functionaliteit. In dit artikel geef ik enkele essentiële tips over hoe je een biohaard in jouw huis kunt integreren e…

14 november, 2023

Beste materialen voor een duurzame bank: Top 5!

Een zitbank is een belangrijke investering voor de kern van jouw huis, de woonkamer, en je wil dat die comfortabel, functioneel en vooral duurzaam is. De keuze van het materiaal speelt een fundamentele rol in de weerstand en levensduur van jouw sofa.

10 november, 2023

Hoe het beste entertainmentcentrum ontwerpen: 11 tips

Eem mediakamer is voor veel mensen het hart van moderne huizen geworden. Het is de plek waar we genieten van onze favoriete films en televisieprogramma's, naar muziek van hoge kwaliteit luisteren met vrenden en ons onderdompelen in spannende games.

30 oktober, 2023

Op zoek naar de perfecte sofa: 7 tips en tricks

Zoeken naar de perfecte bank is een spannende maar belangrijke taak. De bank is tenslotte het hart van jouw woonkamer, waar we quality time doorbrengen met familie en vrienden, genieten van onze favoriete films en ontspannen na een lange dag werken.

13 oktober, 2023

Je televisie op de juiste manier integreren in je design: 11 tips

Omwille van de snel ontwikkelende technologie, kunnen we tegenwoordig niet meer zonder onze elektronische apparaten. Denk maar bijvoorbeeld aan onze smartphones, tablets en televisie.

22 september, 2023

Hoe de perfecte sofa voor in de woonkamer kiezen: Drie tips

Wordt het tijd om een nieuwe sofa te kiezen? Dan zul je ongetwijfeld tal van (online) voorbeelden doorgenomen hebben. Wordt het een zitbank, een hoeksofa, een tweezit of een uniek ontwerp? Omwille van al die designs, kleuren, formaten en materialen,…

11 september, 2023

Dit is hoe je je leuke meubels kunt uitkiezen!

Ben je op zoek naar een nieuwe inrichting voor je huis? Of wil je gewoon een paar meubels vervangen om je interieur een frisse uitstraling te geven? Dan ben je hier aan het juiste adres! In dit artikel gaan we je laten zien hoe je leuke en stijlvolle…

27 juli, 2023

Zo kun je de kamers in huis opfrissen!

Wil je weten hoe professionele woningstylisten de sterke punten van je huis kunnen benadrukken, de gebreken kunnen verbergen en het aantrekkelijk kunnen maken voor bijna iedereen? We hebben met verschillende experts gesproken in het hele land om tips…

27 juli, 2023

Ontdek Deze Minimalistische Decoratie-Ideeën voor Je Huis

Minimalisme betekent niet dat je helemaal geen decoraties in je huis mag toelaten. Minimalisme draait om het gebruik van zo min mogelijk spullen, simpele vormen en kleuren maar mag gerust speels en gezellig zijn.

31 januari, 2023

Zo Kun Je Je Woonkamer een Nieuwe Look Geven

Het begin van een nieuw jaar nadert en dat betekent dat we afscheid nemen van 2022. Een nieuw jaar betekent daarom vaak ook het nemen van goede voornemens. Een van die voornemens kan het opknappen van je woonkamer zijn.

09 december, 2022